kreuja sytuacje ale jakiegos wielkiego zagrozenia nie stwarzaja. City mega skuteczne, dziurawo w obronie Arsenal, tak to skomentuje. Jest szansa ze cos wcisnaArsenal coś strzeli, ogląda ktoś?
kreuja sytuacje ale jakiegos wielkiego zagrozenia nie stwarzaja. City mega skuteczne, dziurawo w obronie Arsenal, tak to skomentuje. Jest szansa ze cos wcisnaArsenal coś strzeli, ogląda ktoś?
Pierwsze 15 minut mimo tego ze z ich strony bylo chaotyczne wygladalo lepiej niz cala reszta polowy.Arsenal coś strzeli, ogląda ktoś?
Na moje oko to Arsenal nie ma zawodnika ktory potrafilby chociazby zagrozic bramce City. W pierwszych 45 minutach niby robili jakis szum pod bramka gosci ale tak na serio to zaden nie chcial wziasc na siebie odpowiedzialnosci za strzelanie. Moim zdaniem jak w drugiej polowie sie nie poprawia to marne szanse na btsaArsenal coś strzeli, ogląda ktoś?
Masz jakies zdanie na temat 3 mapy?Typ na mapę na North na , nie mogę go znaleźć.
Jak dla mnie nic nie strzelą, Barca gra bardzo oszczędnie stąd te statystykiA barce ktoś ogląda, tak z czystej ciekawości Las Palmas coś zagraża czy te 7 strzałów to puste statystyki?
Linette 1,86
Midtjylland v Brondby / over 1,5 gola @ 1.91 WH
No i Brondby wychodzi na prowadzenie w tabeli spychając Midtjylland na 2 miejsceMidtjylland 1x 2,52
he he strzeliliA barce ktoś ogląda, tak z czystej ciekawości Las Palmas coś zagraża czy te 7 strzałów to puste statystyki?