>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Arsenal coś strzeli, ogląda ktoś?
Na moje oko to Arsenal nie ma zawodnika ktory potrafilby chociazby zagrozic bramce City. W pierwszych 45 minutach niby robili jakis szum pod bramka gosci ale tak na serio to zaden nie chcial wziasc na siebie odpowiedzialnosci za strzelanie. Moim zdaniem jak w drugiej polowie sie nie poprawia to marne szanse na btsa

palemki 62

palemki

Użytkownik
W meczu NiP - North mamy wynik 1:1 Mimo tego iz NiP wyciagnelo ta 2 mape (z bolem jak dla mnie) uwazam ze north to wygra 2:1
North 3 mapa @2.0 Uni

palemki 62

palemki

Użytkownik
Typ na mapę na North na ⛔, nie mogę go znaleźć.
Masz jakies zdanie na temat 3 mapy?
Jutro o 13 mamy mecz C9 - Faze i jakos nie widze tego w strone faze 0:2
Mysle ze over 2.5 tutaj bedzie dobrym zakladem. A sam kurs na C9 2.60 to troszke moim zdaniem przesada i jest w tym jakies &#39;value&#39;

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
A barce ktoś ogląda, tak z czystej ciekawości Las Palmas coś zagraża czy te 7 strzałów to puste statystyki?

palemki 62

palemki

Użytkownik
Tak na pol serio pol zartem to smieja sie z tego Wengera a co chwile jakies rekordy z nim maja.
np. teraz - jeszcze nigdy MC nie trzelilo 3 goli na wyjezdzie Arsenalowi w pierwszej polowie ???? ????

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
No nic, Man CIty zawalilo widowisko strzelajac te 3 bramki w pierwszej polowie. Druga polowa to juz wyraznie na dociagniecie do konca...nuda.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom