U
0
Usunięty użytkownik 46969
Gość
wie ktos gdzie obejrzec mozna mecz Lech-Slask dzis, odkad kanaly usuneli na wizji nie moge nigdzie znalezc porzadnej transmisji
Na lv 11 ale oni mają niskie kursy przy 1.00Dzieki za to Loko. Ale kukle swedza jak sie taka perla trafia a sie zbiera osci typu 5. Ile tam bylo pray 2:0?
Pewnie bedzie na MediaDeltaPlayer ale niestety tam na chwile obecna nie mozna zalozyc kontawie ktos gdzie obejrzec mozna mecz Lech-Slask dzis, odkad kanaly usuneli na wizji nie moge nigdzie znalezc porzadnej transmisji
oby Totków rozjeb....takżeBoże ten Juventus to chyba nigdy nie przegra.
Wygrana. Tak jak grają w Katowicach to 2 drożny jest na cały mecz. 3 drożny byłby na mapę, gdybyś miał do wyboru wygraną drużyny X, remis na mapie lub wygraną drużyny Y.Niech mi jakiś ekspert od csa wytłumaczy, jak postawiłem zakład 2-drożny na csa na fnatic i fnatic wygrało 1:2 to to jest wygrana czy zwrot?
Wisła Kraków 1x @2.43
Pogoń DNB 2.26
RemisRanders ręczna kobiet 8
Ja dałem dwie dyszki na remis, zawsze coś
Zwrot
Remis
Kto chciał to skontrował lub wypłacił z praktycznie całym zyskiem przy prowadzeniu 28-25 w 56 minucie
2mapa SK -3.5 rundy @1.8
Też miałem dołożyć remis jak kurs był na to ponad 10 ale zrezygnowałemJa dałem dwie dyszki na remis, zawsze coś
Na Uni 1,79 ????