prezes96
Użytkownik
Klasa4. set wygra Verona @2,45 ładujemy (siata)
Klasa4. set wygra Verona @2,45 ładujemy (siata)
https://www.reddit.com/r/MMAStreams/macie streama na walke błachowicza?
Powiem ci, ze z rana jak popatrzylem na ten twoj post to odrazu wiedzialem, ze ci wszystko wejdzie tylko nie Juve. Wiedzialem, bo z tych wszystkich druzyn mialem pograne tylko Juve ... ????Mamy dziś dzień kolejny na plus ????
Niedosyt, szkoda Juve.
Uważam że i tak jest dobrze ????
Spróbuje za drobne:Niech mi ktoś powie, że to nie była ustawka ????
Teraz się patrzę na mecz Quito, bo ostatnie dwa mecze pomiędzy tymi drużynami były co najmniej dziwne ???? polecam sprawdzić, ale nie wiem co z tym zrobić, chyba jakiś over
W pre mocno było ładowane 1/2.Niech mi ktoś powie, że to nie była ustawka ????
Teraz się patrzę na mecz Quito, bo ostatnie dwa mecze pomiędzy tymi drużynami były co najmniej dziwne ???? polecam sprawdzić, ale nie wiem co z tym zrobić, chyba jakiś over
zastanawiałem się nad zamknięciem, ale myślałem, ze strzelą. Ogólnie takich kursów na wyjeździe nie gram i się wystrzegam, tu mnie podkusiło i to mnie zgubiło. Trzeba się 3mać swoich zasad. Nawet jak gra Juve czy Real czy Barca. Wyjazd po 1.35 to gówno, taka prawda. Za błędy się płaci. Jest nauczka. Ide szukać peffek na jutroPowiem ci, ze z rana jak popatrzylem na ten twoj post to odrazu wiedzialem, ze ci wszystko wejdzie tylko nie Juve. Wiedzialem, bo z tych wszystkich druzyn mialem pograne tylko Juve ... ????
Mogłeś napisać.. ????Powiem ci, ze z rana jak popatrzylem na ten twoj post to odrazu wiedzialem, ze ci wszystko wejdzie tylko nie Juve. Wiedzialem, bo z tych wszystkich druzyn mialem pograne tylko Juve ... ????
Klasyk brzmi tak: "Nie ma pewniaków. Są tylko typy wielce prawdopodobne." ; )Ten Juventus to był dla mnie pewniak dnia ...., teoretycznie jego wtopa pozwoli zachować chłodny umysł, nie ma pewniaków, są tylko peffki peff
Podobny jak Sacramento, które ich wczoraj pogoniło.GSW szpital, ale Suns to jakis dramat hmmm
Za każdym razem jak piszę, że gram mocno, to upadam na głupi ryj, trzeba pisać że gram słabo...????Over 27,5 pkt w tie breaku Verona - Trentino @2,37 mocno! (siata)
2:3, za drobne ale szkodaSpróbujemy za drobne: Trentino win 3:2 @4.05 STS
Weszło ????Za każdym razem jak piszę, że gram mocno, to upadam na głupi ryj, trzeba pisać że gram słabo...????
Ja też juz nie liczyłem na to ????Za każdym razem jak piszę, że gram mocno, to upadam na głupi ryj, trzeba pisać że gram słabo...????
Chwalcie łąki umajone, rzeki doliny zielone, chwalmy Pana!Over 27,5 pkt w tie breaku Verona - Trentino @2,37 mocno! (siata)
Podziękował ???? 4. seta nie zdążyłem wziąć, ale tutaj pięknie na ostrzu noża ????Chwalcie łąki umajone, rzeki doliny zielone, chwalmy Pana!