>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Połapane po @5.30 na 365. Oby tylko Chung był w 100% sprawny, a nie jak ostatnio ;)
A coś mu dolega?
Plastry nosi od jakiegoś czasu, wczoraj zagrał świetnie. Końcówkę zamulił, ale to przez wiatr, bo i procesor mu się nastawił na wolne obroty, bo Cuevas sam oddawał ???? Powinno tam być wczoraj 6-1 6-0, ale jak przeciwnik mało z siebie daje to trudno utrzymać koncentrację. Ja bym tego nie brał pod uwagę.
Jak znajdę gdzieś @5,3 to też sobie stówkę postawię.
I od razu wbijam w Portland - Cavaliers over 221,5 @1.8
Zopp @1.98

Pierwszy set wyrównany i wygrał. W drugim pajacował i dostał 0-6. W trzecim jest 1-1, miał nawet 2 BP na 2-0, czyli wrócił do gry. Deszcz może mu tylko pomóc. Pre było 1,45 imo warto. Nie wiem tylko kiedy dokończą mecz ;)

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
A coś mu dolega?
Plastry nosi od jakiegoś czasu, wczoraj zagrał świetnie. Końcówkę zamulił, ale to przez wiatr, bo i procesor mu się nastawił na wolne obroty, bo Cuevas sam oddawał ???? Powinno tam być wczoraj 6-1 6-0, ale jak przeciwnik mało z siebie daje to trudno utrzymać koncentrację. Ja bym tego nie brał pod uwagę.
Jak znajdę gdzieś @5,3 to też sobie stówkę postawię.
I od razu wbijam w Portland - Cavaliers over 221,5 @1.8
Ostatnio na AO grałem Chunga do oporu, i czuje mały niedosyt po tym meczu z Federrerem, ale ta rana nie pozwoliła mu dać z siebie 100%. Takie +1.5 seta, to na moje must bet. Korty niby wolniejsze to plusik dla Chunga, i zawodnicy dostają małego &quot;wodogłowia&quot;, już nawet Delbonis miał PM, tylko ręce mu się trzęsły ;)
Na Federrera &quot;dojdzie do finału&quot; - widziałem @1.60 kurs, co też było dość dziwne, bo kto jak nie w finale Delpo mógłby z nim rywalizować? Zobaczymy na pewno ciekawy meczyk, żeby tylko ludzie z pl komentarzem nie oglądali, bo będzie nawijka o Fedexie, jak to 18 lat temu wygrał jakiś turniej, a jak nie będzie mu szło.. To też będzie ciągła nawijka, jak to Roger Federrer zrobił/wygrał/powiedział itd.. Ręce opadają ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Ostatnio na AO grałem Chunga do oporu, i czuje mały niedosyt po tym meczu z Federrerem, ale ta rana nie pozwoliła mu dać z siebie 100%. Takie +1.5 seta, to na moje must bet. Korty niby wolniejsze to plusik dla Chunga, i zawodnicy dostają małego &quot;wodogłowia&quot;, już nawet Delbonis miał PM, tylko ręce mu się trzęsły ;)
Na Federrera &quot;dojdzie do finału&quot; - widziałem @1.60 kurs, co też było dość dziwne, bo kto jak nie w finale Delpo mógłby z nim rywalizować? Zobaczymy na pewno ciekawy meczyk, żeby tylko ludzie z pl komentarzem nie oglądali, bo będzie nawijka o Fedexie, jak to 18 lat temu wygrał jakiś turniej, a jak nie będzie mu szło.. To też będzie ciągła nawijka, jak to Roger Federrer zrobił/wygrał/powiedział itd.. Ręce opadają ????
Tak jak wczoraj w LM. Miałem wrażenie, że gra Barcelona A z Barceloną B i do tego połowa zawodników na boisku to Messi.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Tak jak wczoraj w LM. Miałem wrażenie, że gra Barcelona A z Barceloną B i do tego połowa zawodników na boisku to Messi.
To widze noga też kuleje.Pamiętam ostatnio odpaliłem pl komentarz w meczu Camila Giorgi-Pisia, to amatorka konkretna. Giorgi wali takie bomby soczyste, prawie jak Kangur Kyrgios, a tamci 0 reakcji, tylko jak Pisi coś wyszło to dodali komentarz..

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
To widze noga też kuleje.Pamiętam ostatnio odpaliłem pl komentarz w meczu Camila Giorgi-Pisia, to amatorka konkretna. Giorgi wali takie bomby soczyste, prawie jak Kangur Kyrgios, a tamci 0 reakcji, tylko jak Pisi coś wyszło to dodali komentarz..
Tak to jest jak zna się tylko jednego zawodnika/zawodniczkę/drużynę...w dodatku się zakłada, że każdy kibicuje faworytowi, a ten &quot;słabszy&quot; ma być tylko tłem.
Zopp słabo zaczął, ale wrócił i jest lepszy. Szansa na dobry początek dnia.
Zopp już 5:2, analiza z flashscore taka, że sam Gmoch by się nie powstydził. Tak trzeba tenisa rozkminiać, a nie tracić czas i oglądać ????

maciuniuniu 180

maciuniuniu

Użytkownik
@up, chyba nie złapałeś o czym mowa. Nie mowa o przebiegu spotkania tylko o komentarzu w TVP. Na szczęście sam oglądałem w c+, ale już wczoraj to komentowano tutaj.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom