L 234 lalus85 Użytkownik Marzec 7, 2018 #2864 jakim składem gra Zaksa? Kliknij aby rozwinąć... takim na 0:3 myśle
B 243 bede1991 Użytkownik Marzec 7, 2018 #2865 Ventspils kosz@2.2???? Przepraszam za typ -.kompromitacja Wydawalo sie ze trzymaja ich blisko, zebyże dopasc w 4tej - wydawalo mi się - sorry
Ventspils kosz@2.2???? Przepraszam za typ -.kompromitacja Wydawalo sie ze trzymaja ich blisko, zebyże dopasc w 4tej - wydawalo mi się - sorry
2,8K brajanusz Użytkownik Marzec 7, 2018 #2866 St.Petersburg nie przegra 1,63 Kliknij aby rozwinąć...
2,7K kris_nh Użytkownik Marzec 7, 2018 #2867 To forma dowartościowania siebie podając kwoty wypłat? Gdzie byłeś na nartach też już pisałeś. Napisz jeszcze, że jeździsz tym BMW i parkujesz na miejscach dla niepełnosprawnych, bo Cię stać. Słoma z butów. Kliknij aby rozwinąć... tak, kto bogatemu zabroni przemów typami a nie bełkotem, ja przemawiam więc zamilcz
To forma dowartościowania siebie podając kwoty wypłat? Gdzie byłeś na nartach też już pisałeś. Napisz jeszcze, że jeździsz tym BMW i parkujesz na miejscach dla niepełnosprawnych, bo Cię stać. Słoma z butów. Kliknij aby rozwinąć... tak, kto bogatemu zabroni przemów typami a nie bełkotem, ja przemawiam więc zamilcz
K 2K kfjatek Użytkownik Marzec 7, 2018 #2870 tak, kto bogatemu zabroni przemów typami a nie bełkotem, ja przemawiam więc zamilcz Kliknij aby rozwinąć... a zabroniłem? Nie obraziłeś się czasem? Widziałem Twoje oświadczenie prasowe.
tak, kto bogatemu zabroni przemów typami a nie bełkotem, ja przemawiam więc zamilcz Kliknij aby rozwinąć... a zabroniłem? Nie obraziłeś się czasem? Widziałem Twoje oświadczenie prasowe.
2,7K kris_nh Użytkownik Marzec 7, 2018 #2872 Totenham-Juve Kto pomoże ? Potrzeba mi typ,moze być po kursie nawet 1,01, oby wszedł ???? No I drugi, ten za darmo to kurs taki min 2. Help me. Kliknij aby rozwinąć... jakiś handicap na Juventus + 2 to Ci wejdzie jako setka a zabroniłem? Nie obraziłeś się czasem? Widziałem Twoje oświadczenie prasowe. Kliknij aby rozwinąć... chciałbyś i wiem że do tego dążysz, za karę dla ciebie trochę jeszcze pomogę młodym zarobić u buka....
Totenham-Juve Kto pomoże ? Potrzeba mi typ,moze być po kursie nawet 1,01, oby wszedł ???? No I drugi, ten za darmo to kurs taki min 2. Help me. Kliknij aby rozwinąć... jakiś handicap na Juventus + 2 to Ci wejdzie jako setka a zabroniłem? Nie obraziłeś się czasem? Widziałem Twoje oświadczenie prasowe. Kliknij aby rozwinąć... chciałbyś i wiem że do tego dążysz, za karę dla ciebie trochę jeszcze pomogę młodym zarobić u buka....
2,2K afrykamen Użytkownik Marzec 7, 2018 #2874 nozna, Vojvodina win @ 10 Kliknij aby rozwinąć... bedzie
M 374 medalikarz Użytkownik Marzec 7, 2018 #2875 jakim składem gra Zaksa? Kliknij aby rozwinąć... Bez Deroo i z Semeniukiem
2,7K kris_nh Użytkownik Marzec 7, 2018 #2877 Ty jesteś karą sam dla siebie. Kliknij aby rozwinąć... chciałbyś być mną, nie atakuj mnie, idź tam gdzie to jest chleb powszedni, wiesz gdzie....
Ty jesteś karą sam dla siebie. Kliknij aby rozwinąć... chciałbyś być mną, nie atakuj mnie, idź tam gdzie to jest chleb powszedni, wiesz gdzie....
L 234 lalus85 Użytkownik Marzec 7, 2018 #2878 Louisville w kosza akademiki over 153,5 i 152,5 poszlo za grubasa