>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
S 440

straszaksam

Użytkownik
Poruszyłbym tematy jak ogrywać buka , nie popelniac bledow , przerabiac dokumenty , wykorzystywac bledy itp , itd . Mi sie wydaje ze duzo ludzi mysli ze sie na tym zna a nie ma o tym pojecia i z ciekawosci poszliby posluchac
Tak tak, przyjdzie jedna życzliwa osoba, nie daj Boże nagra o czym mówisz i masz przy wyjściu z sali więzienie gotowe na parę dobrych lat. Podrabianie dokumentów jest nielegalne, nie wiem czy wiesz.
Daj sobie z tym spokój. Wiekszość osób jaka by przyszła, to byliby kompletni Janusze. Procent graczy takich jak my - tutaj ludzie na forum, to jest malutki odsetek, uwierz.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Poruszyłbym tematy jak ogrywać buka , nie popelniac bledow , przerabiac dokumenty , wykorzystywac bledy itp , itd . Mi sie wydaje ze duzo ludzi mysli ze sie na tym zna a nie ma o tym pojecia i z ciekawosci poszliby posluchac
Ej daj piątaka ????
Jak ktos chce bardzo dobry stream na LM tzn niezacinajacy sie z super jakoscia + nawet polski komentarz
piszcie tutaj
podaje wzamian za reputke od kazdego ???? ????
Nie dajcie mu ????

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Unterchaching-Erfurt over 1.5
@2.50
Doliczony czas ale 1:1
✅✅
Doliczony czas ale 1:1
✅✅
Nerwowke miałem.Pogralem za troche pre
Wehen-Lotte btts i właśnie Unterchaching z Erfurtem btts.W ostatniej min wszedł btts w Unterchaching i typ over 1.5.Ale po co mi takie stresy:eek::eek:
Posłucham Alison Moyet polkne browara i na dziś starczy ???? ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
L 234

lalus85

Użytkownik
3 gole zapasu na 2 polowe PSG , najgorsze ostatnie 10 min bedzie czuje
Podbije sobie , ze paryzanie nie strzela gola 2,50

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom