no faktycznie kurs dobryPSG under 3,5 gola 2,10 pewniak roku
Najpierw prowadzący musiałby pochwalić się osiągnięciamiPytanie z innej beczki panowie , czy poszlibyscie na wyklady o tematyce bukmacherskiej jakby zostaly zorganizowane z platnym wejsciem ?
Raczej nie.Pytanie z innej beczki panowie , czy poszlibyscie na wyklady o tematyce bukmacherskiej jakby zostaly zorganizowane z platnym wejsciem ?
Ja byłbym prowadzącym i mysle na zorganizowaniu czegoś takiego na wiekszą skalę i zebraniu ludzi z którymi to robię od lat i jakieś połaczenie wszystkiego w całośćNajpierw prowadzący musiałby pochwalić się osiągnięciami
2 gol 52 min i posucha.Perugia ---Brescia over 2.5
@2.30
Dla początkujących to owszem, pewnie przydalyby się im twoje wskazówki..ale tacy, którzy już troche w tym siedzą to odpuszcza sobie taki wykład bo sami wiedzą co i jakJa byłbym prowadzącym i mysle na zorganizowaniu czegoś takiego na wiekszą skalę i zebraniu ludzi z którymi to robię od lat i jakieś połaczenie wszystkiego w całość
no co Ty, to ja moge wykładać jak mi zapłacą ????Pytanie z innej beczki panowie , czy poszlibyscie na wyklady o tematyce bukmacherskiej jakby zostaly zorganizowane z platnym wejsciem ?
żaden wykładowca nie powie ci tego co przeczytasz tutaj na forumku ????Pytanie z innej beczki panowie , czy poszlibyscie na wyklady o tematyce bukmacherskiej jakby zostaly zorganizowane z platnym wejsciem ?
Widzisz ja np mam doswiadzczenie na bet365 1400+ kont , skrupulatnie policzone ostatnio , teraz jade z unibetem ile wlezie . Moi koledzy pinnacle i betathome preferuja wiec zakres wykladu bylby dosyc szerokino co Ty, to ja moge wykładać jak mi zapłacą ????
W AFC over 2.5 @2.71