>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
stefangitara 979

stefangitara

Użytkownik
Jeonbuk Hyundai Motors:
Song Bum-keun - Kim Jin-su, Choi-Bo-kyung, Kim Min-jae, Lee Yong - Lee Seung-gi, Shin Hyung-min, Lee Jae-sung, Han Kyo-won - Ricardo Lopes, Kim Shin-wook.
Dwie zmiany w obronie Jeonbuk - Lee Yong i Choi Bo-kyung zamiast Choi Chul-Soona i Hong Jeong-Ho. W środku pola też inaczej trochę inaczej, ale raczej na plus.
Powinni sobie z Chińczykami poradzić.

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Jak ktoś gra w etoto to jest tam ciekawy zakład specjalny, który gram handi +15% posiadania piłki dla Realu Madryt po kursie @1.86

stefangitara 979

stefangitara

Użytkownik
Sông Lam Nghệ An @ 2.50 - gospodarze z minuty na minutę coraz lepsi, brakuje im jeszcze trochę wykończenia, ale jak dalej tak będą grali, to spokojnie sobie poradzą. Persija w tej połowie raczej słabo wygląda.
Zdążyłem pograć i Hồ Sỹ Sâm dostał drugą żółtą, a w konsekwencji czerwoną - całkiem zasłużenie, Persija wychodziła z bardzo niebezpieczną kontrą...

K 0

kropson1988

Gość
Tak przyglądam się ej patologicznej siatkówce z Korei i dziwią mnie kursy na faworytów . Grają teraz babeczki Gs Caltex vs IBK . Kurs na przyjezdne 2,5 wyjściowy gdzie goście mają 2 miejsce w tabeli i grają z końcem tabeli . Tak samo również później u panów Hyundai ( 1 miejsce) u siebie podejmuje Kepco (5 miejsce ) i kurs jest równie podobny . Póki co u pań nie widzę by były jakieś roszady . Ktoś może coś wie na ten temat czemu tak?Ale za drobne chyba warto zagrać te większe kursy . I tak zrobię .
25:21 24:26 23:25 19:25 dla IBK ✅
Teraz trzeba zobaczyć u panów jak to się będzie toczyło . Widzę , że nie ma koksa w Hyundaiach ale tak czy siak też zagram sobie potencjalnych faworytów Hyundai Skywalkers win@2,37 w 1xbet.

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Myślicie, że jak tak lamili ostatnio na Filipinach to teraz pokryja linie? Ostatnio rzucili 177, dzisiaj linia 183.5

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Ja bym tego nie ruszal, obserwując lige, dziś moze to byc na styku,mimo,ze gospdarze to lepsza dryzyna,powodzenia.
Ruszam tylko i wyłącznie dlatego, że załadowana jest kuuuupa pieniędzy na -12.5 na gospodarzy ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Myślicie, że jak tak lamili ostatnio na Filipinach to teraz pokryja linie? Ostatnio rzucili 177, dzisiaj linia 183.5
Zauwaz,ze play offy bardzo overove, na 4 spotkania w 3 byl over gruby.
Ciezko tu przewidziec Global ofensywna druzyna, Hot bardzo underova, wez zgadnij ????
Ja czekam live.

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Można na polskim ip zobaczyc giełdę kursow?
Zauwaz,ze play offy bardzo overove, na 4 spotkania w 3 byl over gruby.
Ciezko tu przewidziec Global ofensywna druzyna, Hot bardzo underova, wez zgadnij ????
Ja czekam live.
Ja też, nigdy tu nie gram pre. Ale ostatnio zamulili

K 0

kropson1988

Gość
25:21 24:26 23:25 19:25 dla IBK ✅
Teraz trzeba zobaczyć u panów jak to się będzie toczyło . Widzę , że nie ma koksa w Hyundaiach ale tak czy siak też zagram sobie potencjalnych faworytów Hyundai Skywalkers win@2,37 w 1xbet.
Jeśli chodzi o panów to jednak nic z tego . Brak koksa w Hyundai zrobiło swoje . Rozliczam już teraz bo po tym co widzę 99% , że już nic z tego nie będzie ⛔.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom