>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
Tak przyglądam się ej patologicznej siatkówce z Korei i dziwią mnie kursy na faworytów . Grają teraz babeczki Gs Caltex vs IBK . Kurs na przyjezdne 2,5 wyjściowy gdzie goście mają 2 miejsce w tabeli i grają z końcem tabeli . Tak samo również później u panów Hyundai ( 1 miejsce) u siebie podejmuje Kepco (5 miejsce ) i kurs jest równie podobny . Póki co u pań nie widzę by były jakieś roszady . Ktoś może coś wie na ten temat czemu tak?Ale za drobne chyba warto zagrać te większe kursy . I tak zrobię .

_black_horse_ 6,7K

_black_horse_

Użytkownik
Tak przyglądam się ej patologicznej siatkówce z Korei i dziwią mnie kursy na faworytów . Grają teraz babeczki Gs Caltex vs IBK . Kurs na przyjezdne 2,5 wyjściowy gdzie goście mają 2 miejsce w tabeli i grają z końcem tabeli . Tak samo również później u panów Hyundai ( 1 miejsce) u siebie podejmuje Kepco (5 miejsce ) i kurs jest równie podobny . Póki co u pań nie widzę by były jakieś roszady . Ktoś może coś wie na ten temat czemu tak?Ale za drobne chyba warto zagrać te większe kursy . I tak zrobię .
z jakim kur.. koncem tabeli? maja 4 winy z rzedu i 4 miejsce

K 0

kropson1988

Gość
z jakim kur.. koncem tabeli? maja 4 winy z rzedu i 4 miejsce
Spokojnie tak sobie poprostu napisałem no mają 4 miejsce na 6 ekip to bliżej im chyba końca niż początku hmm? Ale nie o to chodzi . Póki co Caltex po seta idzie więc buki wiedzieli coś czego my chyba nie wiemy ;p .

_black_horse_ 6,7K

_black_horse_

Użytkownik
Spokojnie tak sobie poprostu napisałem no mają 4 miejsce na 6 ekip to bliżej im chyba końca niż początku hmm? Ale nie o to chodzi . Póki co Caltex po seta idzie więc buki wiedzieli coś czego my chyba nie wiemy ;p .
a jak bys w biegu byl na czwartym miejscu na 6 to bys powiedzial ze byles blizej podium czy konca???

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Nie czaje tego TNT w kosza na Filipinach,od lat narzekają, że nie mają centra, najwyższy co tam lata to 201cm, reszta konusy po złoty osiemdziesiąt trzy, z czym do ludzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom