z jakim kur.. koncem tabeli? maja 4 winy z rzedu i 4 miejsceTak przyglądam się ej patologicznej siatkówce z Korei i dziwią mnie kursy na faworytów . Grają teraz babeczki Gs Caltex vs IBK . Kurs na przyjezdne 2,5 wyjściowy gdzie goście mają 2 miejsce w tabeli i grają z końcem tabeli . Tak samo również później u panów Hyundai ( 1 miejsce) u siebie podejmuje Kepco (5 miejsce ) i kurs jest równie podobny . Póki co u pań nie widzę by były jakieś roszady . Ktoś może coś wie na ten temat czemu tak?Ale za drobne chyba warto zagrać te większe kursy . I tak zrobię .
Tam zawsze jest horror ww meczach między nimiNo wlasnie,czemu na Hyundai taki kurs?
a w Kepco gra predator ?W Hyundai nie gra obcy, dlatego taki kurs.
You made my day ????W Hyundai nie gra obcy, dlatego taki kurs.
Spokojnie tak sobie poprostu napisałem no mają 4 miejsce na 6 ekip to bliżej im chyba końca niż początku hmm? Ale nie o to chodzi . Póki co Caltex po seta idzie więc buki wiedzieli coś czego my chyba nie wiemy ;p .z jakim kur.. koncem tabeli? maja 4 winy z rzedu i 4 miejsce
a jak bys w biegu byl na czwartym miejscu na 6 to bys powiedzial ze byles blizej podium czy konca???Spokojnie tak sobie poprostu napisałem no mają 4 miejsce na 6 ekip to bliżej im chyba końca niż początku hmm? Ale nie o to chodzi . Póki co Caltex po seta idzie więc buki wiedzieli coś czego my chyba nie wiemy ;p .
Zombie ????a w Kepco gra predator ?
Myślałem o ocer 191. Ale juz nie ma sensu poblokowaneGracie coś na filipinach?
Oni ostatnio ładnie zabierają końcówki - Lillard iPortland nieźle w ostatniej kwarcie poszli po Lakersach ....
Szybkie lądowanieColumbus Blue Jackets
+
Detroit Pistons
+
Juventus
Takiego niezatapialnego tripla gram za 1/10
W 365 są,ale tu raczej bedzie gruby over, za dlugo myślałem nad linią w pre...I na ruskim znikneli
Zobacz na 2q, zaczęli się =)W 365 są,ale tu raczej bedzie gruby over, za dlugo myślałem nad linią w pre...
Ale blokują na ruskimZobacz na 2q, zaczęli się =)