>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Jak ktos chce sobie zagrac mala tasme na dzisiejszy wieczor to jak bym zaryzykowal takiego 6folda:
over 1,5 gola w meczach:
Dukla v Jabloniec @ 1,35
Zaglebie v Arka @ 1,33
Akhisar v Konyaspor @ 1,3
Rio Ave v Aves @ 1,3
Deportivo v Espanyol @ 1,36
Ajaccio v Sochaux @ 1,35
Ako @ 5,6 WH

funias 691

funias

Użytkownik
Oj zdziwiłbyś się chyba dość mocno. Nie mówię, że zawsze, ale jednak.
Aczkolwiek taki mamy teraz etap, że żadnych układów nie powinno być, a czysto sportowo widze tu większą jakość po stronie Zagłębia.
Teraz grają na remis przypuśćmy, a potem w końcowym rozrachunku brakuje jednej z drużyn dwóch oczek do awansu np. do grupy mistrzowskiej = pustki na trybunach i jedna wielka mizeria. Nie kupuję żadnych układzików pod remis na takim etapie rozgrywek.Jedynie powtórzę, że remis jest po prostu możliwy czysto sportowo.
Za dużo osób doszukuje się drugiego dna, tak samo wczoraj z Napoli. To prawda, że odpuszczają LE, ale nikt się nie położy na boisku, co szkodziło im zagrać na luzie dobry mecz?

duo 303

duo

Użytkownik
Tak sobie przeglądam ofertę na dziś i strasznie fajnie wygląda Livingston po 2.60, Dundee ostatnio w słabszej formie w przeciwieństwie do Livingston, dla pewności można próbować także DNB
Poza tym w Dundee kilku ważnych zawodników zmaga się z kontuzjami

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
CS: Go
Mousesports - G2
Typ: 2 mapa zwycięstwo mousesports
@1.95 STS
. powodzenia, start około 17:10 - trwa końcówka pierwszej mapy
Podawałem ten sam typ jakiś czas temu, tylko razem z dogrywką. Tutaj jest bez, także jak ktoś stawia niech ma to na uwadze. Ale jak zagrają tak jak na pierwszej mapie, to nie powinno mieć to znaczenia. ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +12
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
✅ dla Kasatkiny, a już zwątpiłem ????
co do Zagłębia to zgoda jest między KK, a na boisku będzie walka o punkty, których te drużyny potrzebują na gwałt.
Najbezpieczniejszym typem jest BTS @1,86 - dla mnie minimalnym faworytem w tym meczu jest Arka, Zagłębie pozbywając dwóch swoich najlepszych zawodników oraz dobrego trenera będzie teraz coraz więcej meczy przegrywać i w konsekwencji walczyć o utrzymanie w Ekstraklasie.

B 6,9K

brajan82

Użytkownik
Oj zdziwiłbyś się chyba dość mocno. Nie mówię, że zawsze, ale jednak.
Aczkolwiek taki mamy teraz etap, że żadnych układów nie powinno być, a czysto sportowo widze tu większą jakość po stronie Zagłębia.
Bzdura. Jak będzie remis to nie z powodu zgody kibiców. Teraz zgód nie ma tylko układy gangstersko-biznesowe. Zgoda kibiców w tym konkretnym przypadku i okolicznościach to żaden argument.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
kerber fatalnie dziś wygląda, zwłaszcza na serwisie. ogółem jest ogromna przepaść między meczem kasatkiny a tym. Zwłaszcza 2 set stał na bardzo wysokim poziomie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom