>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
husarz22 107,4K

husarz22

Forum VIP
CS: Go
Mousesports - G2
Typ: 2 mapa zwycięstwo mousesports
@1.95 STS
. powodzenia, start około 17:10 - trwa końcówka pierwszej mapy
✅ ładnie 16:11
mchal przyznam szczerze, ze widziałem Twojego typu. Natomiast tak jak mówisz mój był bardziej ryzykowny

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
G2 - Mousesports - Zwycięzca 2 mapy ( z dogrywką) @1,85
Taki kurs na mirage na myszki biorę w ciemno. W grupie wygrali na tej mapie16-2. Tutaj pewnie taki wynik się nie, ale jak dla mnie są oni faworytem i powinni dać radę
✅✅ 16;11. Zgodnie z planem nie tak łatwo jak w grupie, ale wygrana. Czekamy na ostatni mecz i tam też będziemy czegoś szukać.
✅ ładnie 16:11
mchal przyznam szczerze, ze widziałem Twojego typu. Natomiast tak jak mówisz mój był bardziej ryzykowny
Spoko, ważne że do przodu ???? . Napisałem to tylko dlatego, że wiele osób jeszcze gubi się w esportach (co zauważyłem podczas spotkania po wiadomościach na PW), dlatego wolałem to dopisać do Twojego postu, aby później ludzie nie byli zdziwieni ???? .

adik1992 539,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
w sts znów nie można postawić kuponu bo awaria. Ciekawe czy dożyjemy dnia żeby nie było awarii

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Astralis - Navi (1 mapa) @1,45 + Toomorow.gg - Invizy @1,28 (ten mecz startuje za ~45minut --&gt; AKO 1,85
Astralis powinno na nuke spokojnie wygrać, pokazali się doskonale na tej mapie z Heroic, które przed zmianami było jedna z najlepszych drużyn na tej mapie. Drugi mecz polskich drużyn, nowy skład toomorow prezentuje się bardzo mocno indywidualnie jak na polskie podwórko, wszyscy gracze już doświadczeni no i ten Patitek - spokojnie powinni wygrać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom