Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
ale panowie takie zawsze bylo WTA - masz pilki na wysokie prowadzenie (lub meczowe) - jezeli wszystkie przegrasz to pozniej przegrywasz mecz - taka kobieca psychika.
Chociaz oddali mi hajs sfixowane kangury. Oczywiscie jak napiszesz na forum to dupa, a jak nie to wejdzie... kocham ten dział ????
E: na Alasce tez sie dzieje widze...
E: verno a jak tam ten hokej wyglada? Over 4,5 osiagalny?
Co odpir dalaja Tsurenko z Duan to sa mega jaja i nie mowice ze to jest sport i wta to jest kur wa handel po grubych kursach w bialy dzien bez zadnych skrupulow handel setami gemami meczami do.wyboru do.koloru
Ostatnio jak grali,to też było 0:0 po pierwszej tercji, potem w drugiej 4 bramki, w trzeciej 2 i over wszedł Myślę, czy by nie spróbować overa 4,0 w LVBET ????
Ja z dnia na dzien utwierdzam sie w przekonaniu że mrbrightside jest menedżerem tych wszystkich handlarzy i miesza nam w głowach żeby pewnego dnia zapodac 10 trefnych typow pod rząd ???? jest tak? Przyznaj sie.
Panowie wymyslilem na dzisiaj fajnego dubla ale zaczyna mnie wkurzac to ciułanie. Macie jakies pewki na dokladke? Moze zmontujemy jakiegos psychola? Ode mnie:
Genoa lub remis
Swansea lub remis
Ja z dnia na dzien utwierdzam sie w przekonaniu że mrbrightside jest menedżerem tych wszystkich handlarzy i miesza nam w głowach żeby pewnego dnia zapodac 10 trefnych typow pod rząd ???? jest tak? Przyznaj sie.
Panowie wymyslilem na dzisiaj fajnego dubla ale zaczyna mnie wkurzac to ciułanie. Macie jakies pewki na dokladke? Moze zmontujemy jakiegos psychola? Ode mnie:
Genoa lub remis
Swansea lub remis
hojnisz to sobie chyba truchtem biegnie skoro eckhoff mając 2 karne rundy jest szybsza o 10 sek od hojnisz która jest bezbłędna , ja rozumiem że trzeba bezbłędnie strzelać ale tez trzeba coś w biegu pokazać
Jest już niedostępna. Jak ktoś miał ją zainstalowaną, to działa normalnie (chociaż miała jakiś tydzień-dwa temu zwiechę taką, że nie działała parę dni w ogóle). Mam też wersję na androida na mailu, mogę podesłać ????