>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Mapa 2 G2 @6, runda 16 g2 @1.8
jak ugrają pistole i przetrzymają force, to spokojnie do zrobienia comeback
⛔ :plus

lekko, łatwo i przyjemnie, największy pewniak dnia ✅
2mapa G2 -2.5rundy @2.15
Na overpassie powinni bez jakichś większych problemów ich ścisnąć, kurs na zwycięstwo na tej mapie @1.55, a jedna runda więcej i już 2.15, warto imo.
Do tego G2 wygra serię @2.6, tak jak w dziale - train/mirage dla c9 pozostałe dla G2, bo przygotowanie jest konkretne
⛔ ⛔
Dziwne decyzje - ustawianie na site sprawiło że nie było blisko nawet comebacka

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Talca-Paulistano.
Gdyby sie udalo złapać w co wątpie, kurs 1,4 to wchodzic grubo lokata.
Paulistano.
Buki rynki zamknely bo nie wiedzą co jest grane ????
Normalnie takich kursow nie gram ale poszlo po 1,32 ????
Lokata.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Dobry wieczór! ????
Dziękuję Tomku za Paulistano! ???? Pograne, co prawda po spadkach, ale zawsze kilka stówek do przodu =) Pomyśleć, że był już kurs 2,0 nawet =) Od siebie myślę, że Portland dzisiaj ładnie ogarnie. Kurs kuszący, a zwycięstwa potrzebują niczym Arab wody.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dobry wieczór! ????
Dziękuję Tomku za Paulistano! ???? Pograne, co prawda po spadkach, ale zawsze kilka stówek do przodu =) Pomyśleć, że był już kurs 2,0 nawet =) Od siebie myślę, że Portland dzisiaj ładnie ogarnie. Kurs kuszący, a zwycięstwa potrzebują niczym Arab wody.
Ja jeszcze dobralem po 1.7
Nie wierze w to,ze oni przegrają z Chile I to w dodatku z jednym ze slabszych zespołów.
Chociaz przyznać trzeba ,że nie nawet im ta gra wychodzi.

Otrzymane punkty reputacji: +4
bossm 692

bossm

Użytkownik
Tak ten,a co jest nie tak ?
ok znów jest ale jaja musieli mieć jakies opóźnienie bo jak Ci kolega gratulowal tyu to na becie u mnie była 3 kwarta i przegrwali a ppozniej wylączyli transmisje na jakiś czas i teraz już jest 4 kwarta z dużą przewagą

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
ok znów jest ale jaja musieli mieć jakies opóźnienie bo jak Ci kolega gratulowal tyu to na becie u mnie była 3 kwarta i przegrwali a ppozniej wylączyli transmisje na jakiś czas i teraz już jest 4 kwarta z dużą przewagą
Tu nie moglo byc inaczej, fajnie,ze Talca tak dobrze zaczeła.

Otrzymane punkty reputacji: +13
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Popieram typ na Caro, a w meczu U23 Wietnam - Uzbekistan na boisku robią się zaspy śnieżne ????
ciekawie wygląda ta piłka &quot;śnieżna&quot;, parodia ... ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom