>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
maggioslc 2,1K

maggioslc

Użytkownik
Łatwo 6-4/6-2
Jeżeli Gibbs weźmie pierwszego seta to polecam pograć na Tomljanovic
E: Przegrała. Wchodzę teraz w mecz Tomjanovic @2,55
Chyba nie da rady, ale to WTA więc kto wie czy nie będzie powrotu jak już wystarczająco podbije kurs na siebie ????

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Hiszpania w ME grała 4 razy finał i zawsze przegrywała, Szwecja z kolei 4 razy finał grała i wszystkie wygrała, w tym jeden finał był bezpośrednim meczem między nimi ???? Teraz kwestia, czy tendencja się utrzyma, czy Hiszpania wreszcie po tytuł sięgnie i w H2H finałów ME będzie 1:1 ;)
Nic nie może przecież wiecznie trwać ????
W każdym bądź razie dzisiejszy mecz Dania-Szwecja godny finału. W tym meczu było wszystko.

maggioslc 2,1K

maggioslc

Użytkownik
Tu nie chodzi o podbicie kursu. Jakbyś oglądał poprzedni mecz Gibbs to byś wiedział. Wczoraj ze schmiedlova bardzo kulala kondycyjnie i ciężko utrzymywala serwis. Dzisiaj było wiadomo że kryzys nadejdzie i nadszedł.
Oglądałem wczorajszy od 2 seta, kiedy to polecałeś przełamania :p
Ostatecznie dała radę, tu jak odłamie to może dograć jednak znowu

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
1mapa c9 @2.15, tutaj grubo, bo Mirage Francuzi nie graja tego ale traina widocznie jesCze bardziej
lekko, łatwo i przyjemnie, największy pewniak dnia ✅
2mapa G2 -2.5rundy @2.15
Na overpassie powinni bez jakichś większych problemów ich ścisnąć, kurs na zwycięstwo na tej mapie @1.55, a jedna runda więcej i już 2.15, warto imo.
Do tego G2 wygra serię @2.6, tak jak w dziale - train/mirage dla c9 pozostałe dla G2, bo przygotowanie jest konkretne

Otrzymane punkty reputacji: +15
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
collins proszę wyserwuj teraz mecz bo bedzie krucho jak sie teraz połamie, miała 2 meczowe przy serwisie rywalki to proste błędy

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
collins ogarnęła i zamknęła kupon, tez pograłem tomljanović, miałem ją w ako i puściłem solo przy 0:1 w drugim, i praktycznie nie istniała na serwisie gibbs aż do momentu jak przyszło amerykance wyserwowac mecz, naglę alja 5 gemów z rzędu i drugi set
http://static.pokazywarka.pl/d/n/i/e5a712df9a252dd4d34fab79295acb5e_big.jpg?1517010052
a dziś mojego farta ciąg dalszy miałem shvedova u22,5 pkt i oczywiście rzucił 22 z czego 4 pkt w 4 kwarcie i 1 pkt w ciągu ostatnich 6 minut

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom