0-1
Jakie kartofle wpadają Szwedom w ostatnich 10 minutach to ciężko zrozumieć. Chyba bez szans na powodzenie typu, a zapowiadało się dobrze.W STSie poniżej 27,5 gola Szwedów. Duńczycy postawili po 20 minucie na bardzo mocną i agresywną obronę 5-1 i wysuniętym Landinem. Od razu Szwedzi zaczęli się gubić i widać brak pomysłu, nawet u Gottfridssona. Myślę że Duńczycy będą kontynuować taką grę w drugiej połowie i Szwedzi dużo goli nie rzucą.
Początek mieli nerwowy, bo nie byli przygotowani na grę Szwedów w takim zestawieniu. Podstawowi usiedli na ławce, a ci co grali krótko wyszli od początku. Na to Duńczycy nie byli przygotowani. Po time-oucie trenera i zmianie systemu obrony od razu wygląda to lepiej + aktywny Mikkel Hansen. Myślę że Duńczycy w finale ????
Oczywiście możesz mieć rację, to tylko moje zdanie ????
No wydaje mi się że typ w porządku. Szwedzi mieli duże problemy z obroną Duńczyków. A tak jak mówisz Zachrisson trafiał wszystko co rzucał,a Landin jak junior w bramce. Typ nie wszedł o jedną bramkę.Jakie kartofle wpadają Szwedom w ostatnich 10 minutach to ciężko zrozumieć. Chyba bez szans na powodzenie typu, a zapowiadało się dobrze.
Monchengladbach over 0,5 + Rennais x2 ako 1,9
trzeba bylo postawic w AKO awans SZwecji i Hiszpanii = kurs ponad 13 i mamy fajny poczatek weekendu ???? ????
Dijon - Rennes
poniżej 3.5 gola @1.72
Łatwo 6-4/6-2Pograłem pre 2-0 Vickery ale to co widzę w tym meczu to gram 2x płasko na Hibi. Vickery ma za gorącą głowe żeby to wygrać. Mayo jej spokojnie oddaje a Vickery w koncu psuje.
United o2,5 @2,00