>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
I tutaj jest problem, odkąd forum opuściło wielu poważnych graczy, zrobiło się tutaj kółko wzajemnej adoracji. To, że ktoś krytykuje dany zespół nie oznacza, że stawiał w ich stronę. Nie wiem czy jesteś w stanie to ogarnąć. Ostatni post, rozjebałeś mnie tym tekstem o ortografii i interpunkcji. Dobrze, że te gimnazja wysłali w kosmos.
Szczerze? Nie ogarniam Twoich wypowiedzi, odbiegają od glownego tematu jakim byl Arsenal i nie wnoszą pożytecznych informacji. Nie masz argumentow i bronisz sie płytkimi ripostami, nie mam czasu na takie dialogi, jednak przyznam Ci racje - dobrze, że gimnazja wyslali w kosmos ????
Ucinam juz ten temat. Pozdro

typer36 456

typer36

Użytkownik
Garcia 1,25. Przed chwilą nie było już kursów ale Garcia się usztywniła. Nie wygląda jakby miała coś kombinować więc to chwilowy akcent. Wygra to

eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Garcia 1,25. Przed chwilą nie było już kursów ale Garcia się usztywniła. Nie wygląda jakby miała coś kombinować więc to chwilowy akcent. Wygra to
Odpuść to lepiej, gdzie po takim kursie WTA grać. ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
typer36 456

typer36

Użytkownik
Rolę odgrywa to co obserwuję na korcie a nie kurs. Nie mniej usztywnienie trwa dalej, miała 4:0 w TB, meczową na rakiecie i poległa. Taka psychika, usztywniło rękę i basta. Emocje powinny zaraz opaść i dojedzie Rosjankę, która gra naprawdę mocno i celnie

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Już wczoraj pisałem że ten turniej w Rosji to komedia. Nagle zawodniczki które nic nie osiągnęły eliminują jedną po drugiej. I jeszcze bertens która z emerytka zvonareva oddała seta z 4:2 i jej ciśnienie skoczyło i nagle krecz

typer36 456

typer36

Użytkownik
tankuje, turniej komedia... ehhh &quot;gdzie tamte czasy&quot;.
Rybakina kapitalne returny i bardzo mądrze bije pod nogi. Garcia poirytowana na serio

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom