czaro82
Użytkownik
... stracił głupio piłkę przy podaniu po czym dogonił przeciwnika i wjechał mu na stojąco delikatnie w Achillesa oj ta młodość. . .Mbappe czerwo? Za co? Ogląda ktoś?
... stracił głupio piłkę przy podaniu po czym dogonił przeciwnika i wjechał mu na stojąco delikatnie w Achillesa oj ta młodość. . .Mbappe czerwo? Za co? Ogląda ktoś?
Od 18:15 całkiem stanęli, a szkoda bo kasa była na wyciągnięcie ręki.Noliko Maaseik 4.set
@2,57 Fortuna
Mają teraz momentum i na papierze są lepsi, jak dla mnie wygrająZAKSA weźmie mecz ? Mógłby ktoś się wypowiedzieć ?
Napisał -> Gliwiczanin
Maaseik - ZAKSA over 192.5 punktów w meczu @1.85 Totolotek live
Tak jak pisałem, klątwa nie została zdjeta ????Jeżeli ktoś pobrał over 2.5 w meczu Juve i Atalanty, to niestety, ale nie wejdzie. Nigdy, ale to nigdy mi jeszcze nie wszedł Dover w meczu, w którym drużyna nie trafia karnego xD
Przestan klepac dyrdymaly kolego. Kanonierzy po prostu sa jak dr jeckyll i mr hyde, czy jak to tam sie pisze. U siebie wygladaja bardzo bardzo groznie, na wyjazdach graja padake w tym sezonie. Bylem na ostatnim meczu na Emirates - przyjemnosc dla oka dzisiaj trza bylo grac +1,5 na Łabądki i bys nie glosil farmazonow. PozdroArsenal to nie jest drużyna, to zlepek kolesi wkładających fajne jednakowe koszulki. Kto tam zarządza w tym klubie ?! Co to za transfery ? Niech sobie jeszcze ściągną Reusa do kolekcji. Mustafi to jest większe drewno od Naszego Rasiaka, a prawda taka, że gdyby nie zjebanie mózgowe naszego Szczęsnego to w tym wieku Cech może mu czyścić buty. Po co się ludzi trzyma za nazwisko ?! Wenger od dawna powinien iść na emeryturę.
Porto 1,4
Oklahoma 1,65
NYK 1,53
Toronto 1,43
AKO 5,05
Dadzą radę ????Uwazaj na Toronto imho ????
już dawałem minus a tu słyszę że bramka w 96' no fajnie ????Moreirense v FC Porto
over 0.5
@1.70
spalonyjuż dawałem minus a tu słyszę że bramka w 96' no fajnie ????
no właśnie widze, niestety ???? Óni mi hajs wypłacić i zaraz zabrał ????spalony
bo kreczu raczej nie będzie ????M.Giron 2:0 [email protected] (Challenger w Dallas)
Grali w przewadze a prędzej by stracili niż strzelili gola ????Carabobo FC 2gol @2.00