0-40 i nie przełamała ::zoltakartka:Vinci wygra 5 gema. @2.04 Petkovic nie istnieje
Indie Bardez 3 gole lub więcej @2.26 Fortuna
Tym razem wyszła z 0-40 i wygrała gema W drugim secie też szukam przełamań Włoszki0-40 i nie przełamała ::zoltakartka:
Poszukamy breaka w następnym gemie
Vinci 7 gem @2.12
a z płaczem proszę się wstrzymać do końca meczu albo nie grać moich typów, z góry dziękuje ????
Zgadzam się ale poczekaj do końca zanim zaczniesz płakać ;xJak dobrze było pograć na gospodarzy przy 0-1 .
Widziałem widziałem, kursy latały +50 ale kto by to grał, powinno się napisać że handel ale takie coś sie zdarza w sporciea z płaczem proszę się wstrzymać do końca meczu albo nie grać moich typów, z góry dziękuje ????
Zgadzam się ale poczekaj do końca zanim zaczniesz płakać ;x
... no świetnie jeszcze tylko bramki PragiBrondby strzeli w obu połowach @ 3.15 Uni
... a także over 2.5 do dubla @ 1.49 / 87%
... spotkanie towarzyskie już za 5 minut rywalem Slavia Praga - polecam
Odszczekaj teraz u zwróć honor zacnemu typerowi. Zaraz reputy dajeJak dobrze było pograć na gospodarzy przy 0-1 .
Ja tam największy kurs to @50 singlem zabiłem za 5 dyszek ???? Taka 13 wpadła można powiedzieć... niedzielne finały odkute z nawiązką wczoraj kurs @ 11 dziś poprawił @ 9.50
może na Malediwy niestety nie wystarczy lecz na wekend w Zakopanem raczej tak...
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-29-01-2018-poniedzialek.150017/#post-6596761
Spartak śpi a Vityazi nie potrafią nic wbić pomimo sytuacji.
Spartak śpi a Vityazi nie potrafią nic wbić pomimo sytuacji.
Crystal Palace U23 5gol @2.65
Zwrot 1-2Partizan poniżej 3 bramek 1.85
Nozna,
Al Sharjah u21 @ 2.80
Jak już się chwalimy to mój najwyższy trafiony singiel to 26 a ako to 1497Ja tam największy kurs to @50 singlem zabiłem za 5 dyszek ???? Taka 13 wpadła można powiedzieć
Nie mam już chyba żadnych screenów z tego ale to była wigilia jakoś ze 3 lata temu. bet365 wjechał z ofertą z juniorską siatkówką w turcji. To były chyba tylko 2 dni gdzie kompletnie na pałe wystawiali kursy. Grały jakieś juniorki i po 2 setach gdzie całkowite faworytki nie wyszły z 11 punktów w secie na trzeciego seta że nie zdobędą więcej niż 13 był kurs 50. I wygrały chyba właśnie do 13 ???? Pamietam sporo osób z forumka tu grało. Jest ktoś z tamtych czasów jeszcze? ????