>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Faze -1.5 @2.2
Faze -3.5 rundy 2mapa @1.75
poniżej 26.5 rund 1mapa @1.85
poniżej 26.5 rund 2mapa @1.85
⛔
⛔
⛔
✅
No tak średnio bym powiedział. C9 prezentuje się dobrze. Na inferno pokazali że grać potrafiąwczoraj. Jak na overpassie cisną Faze to zdecydowanie warto
C9 win @2.25

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Barca @1.70
To nie są żarty. Barca ma pecha. Poszła jedna kontra i strata bramki. Messi i spółka w drugiej połowie zrobią swoje, Alaves się tylko broni.
Barca nie może tego przegrać i zremisować.
✅✅ bardzo dobry dzionek i nocka✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
prof 62,1K

prof

Użytkownik
Za kazdym razem te linie 225-230 w NBA nie zostaja pokrywane. Mam wrazenie ze tak 7 na 10 meczy . Grac undery z uporem maniaka i potem na Maldediwy.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Za kazdym razem te linie 225-230 w NBA nie zostaja pokrywane. Mam wrazenie ze tak 7 na 10 meczy . Grac undery z uporem maniaka i potem na Maldediwy.
Ja tam kiedyś wybierałem sobie kilka drużyn i w każdym meczu po kolei grałem under progresją. Bardzo łatwo to szło. Potem przerzuciłem sie na overy zawodników i lepiej wychodzilo tylko trzeba było wybrać tych topowych żeby oferta na nich była na każdy mecz i też progresja. Wiadomo ma to swoje plusy/minusy
I pomyśleć że C9 miało 0-2 w grupie i walczyło o zostanie na turnieju z Vp

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
⛔
⛔
⛔
✅
No tak średnio bym powiedział. C9 prezentuje się dobrze. Na inferno pokazali że grać potrafiąwczoraj. Jak na overpassie cisną Faze to zdecydowanie warto
C9 win @2.25
✅
niesamoiwty finał, brak słów, nawet nie wiem czy nie lepszy niż VP - Astralis

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom