Z hejtem ?O co chodzi z tym hejtem na Federera? xD
Nie wiem nic na ten temat, możesz przybliżyć.Z hejtem ?
Zblazowany Szwajcar, który mysli ze jak wyjdziena kort to juz mu beda klaskac za to, ze buta zawiaze.
Poczytaj jak zaczynal Cilic, czy Djokovic kariere, a jak ten bąbelek szwajcarski ?
Nie było Cię tu w 4 secie Ogórku ????PSY SZCZEKAJA KARAWANA JEDZIE DALEJ FEDEX PO 20 TYTUŁ
No tak, hejtuj Rogera bo jest z bogatego domu. Weź się człowieku nie kompromituj, każdy zdrowy człowiek dąży do zapewnienia dobrego bytu dla siebie i swojej rodziny i to coś złego, że mu rodzice fundowali treningi? Poza tym od Roger zachowuję się z klasąZ hejtem ?
Zblazowany Szwajcar, który mysli ze jak wyjdziena kort to juz mu beda klaskac za to, ze buta zawiaze.
Poczytaj jak zaczynal Cilic, czy Djokovic kariere, a jak ten bąbelek szwajcarski ?
Nie szanuje innych ? Ty mnie od psa wyzywasz i mowisz o szacunku ? Rece opadaja.Cebula Nole widzę ze nie szanuje innych userów którzy mają inne zdanie, dupa boli że nowaczek jest lamusem i nigdy sie nie zbliży do poziomu Federera? btw mecze Novak - Murej są najnudniejsze w historii
Cilic +6,5 gema 1,95
// edit2: ostatnim secie finału ugrać tylko jednego gema .... Cilic zawiodłem się ......
Najbezpieczniejszym typem było over 3,5 seta ....
// edit: Chyba za wcześnie skreśliłem swój typ