>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
https://www.wyniki.com/mecz/Sf26Gcue/#szczegoly-meczu
???? ???? Ach te rozliczania przed koncem i ta pewnosc siebie ???? Dobrze ze skontrowane ????
:
Tak wogole Siemandero!
Nie rozliczałem !
Niestety, bez sprawdzania,jestem pewien, ze w zadnym meczu z tymi drużynani nie było w tym sezonie tak wysokiej kwarty.
P.S. Dzięki za link,ale wynik jest nam znany.
Ja ciągle licze,ze zamiast bawic się w militanta, wróci stary Atp.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Sport Boys W- Monacras M
Tu bramek nie powinno zabraknąc.
Kurs na over 2,5 tylko 1,62, ale może da się złapac złapać coś lepiej.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Miałem dla was perełkę na jutro w indonezyjskim koszu ale kurs w ciągu dwóch godzin został zbity z prawie 6 na 1.16
U ruskiego jeszcze po 4.70 można łapać Garuda
Można się obłowić w jednym buku 5 na gospodarzy w drugim 4,70 na gości oby tylko zwrotów nie było tam gdzie wygrany zakład będzie.
Niezłe jaja z tym meczem się dzieją. Mam pograne gości po prawie 6 i gospodarzy po 5
Najpierw kurs na gości spadł z prawie 6 na 1.16, a teraz na gospodarzy spada z 5 na poniżej 3

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ciekaw jestem czy soares kiedys nauczy sie serwowac
do tego makarova która rano przegrała Rosjankom tytuł, to nic z tego nie może wyjść dobrego. Szkoda tylko wesniny bo to co grała makarova to był tenisowy sabotaż, ale po meczu była najbardziej uśmiechnięta
za drobniaczki bardziej dla lepszego oglądania under 8,5 gema w 1 secie u Federera @4,15 , bo ogólnie tego meczu nie tykam

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Co ten skośny Chung będzie tak te bryle ściągał i wycierał ta twarz ? To trwa wieki, traci mój cenny czas ????

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
...podobnie jak wczoraj z rana atakujemy ligę
w kraju Kangurów kurs kapkę mniejszy ale forma obu drużyn rewelacyjna więc gramy
obie strzelą @ 1.64 Unibet

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
U ruskiego jeszcze po 4.70 można łapać Garuda
Można się obłowić w jednym buku 5 ⛔ na gospodarzy w drugim 4,70 ✅ na gości oby tylko zwrotów nie było tam gdzie wygrany zakład będzie.
Lokata ze 100% pewnością wejścia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom