>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Universo-Sorocabana
Ponizej 159,5pkt.
Dužo nie inwestuje, bo przy tym wyniku wszystko możliwe, drużyny te linie 160pkt przekraczają raz na ruski rok dlatego zagram.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Universo-Sorocabana
Ponizej 159,5pkt.
Dužo nie inwestuje, bo przy tym wyniku wszystko możliwe, drużyny te linie 160pkt przekraczają raz na ruski rok dlatego zagram.
Idzie dobrze,jak kto zagrał ????
47 pkt do zdobycia w 4 kwarcie, to prawie niemożliwe .
[TheNormalOne napisał:
, post: 6594872, member: 144206]⛔⛔⛔????????po raz kolejny gdy maja przewage na boisku odpuszcaja 2 polowe
Logiczne, po co mają cisnąć,jak mecz już wygrany :p

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
tomek dzisiaj w turcji 63 pkt w 4 kwarcie ???? ale fakt te drużyny typowo underowe więc będzie ok. sam pograłem. Wnioskując z waszych typować stawiacie na gości w dzisiejszych meczach nba. Nba się średnio interesuje ale na 1xbet ciekawy zakład. Home (Points) vs Away (Points) Włącznie z dogrywką 4 Matches i kurs 6.7 na gości warto spróbować?
O co chodzi z tym zakładem,ja nie rozumiem,nigdy u rusków nie grałem ?
E: w brazyli jeszcze roznie może być....

S 51

szewapxa

Użytkownik
łączna suma punktów z 4 dzisiejszych spotkań, kto więcej goście czy gospodarze.
kris_nh twierdzi ze 2 mecze siądą więc szansa jest ???? Ja zagram bezpieczniej z handi na gości +31 za 1.9 myśle ża warto

A 30,4K

atr

Użytkownik
Ale może być przecież tak że 3 razy wygrają gospodarze minimalnie a w 4 meczu zdecydowanie goście o wtedy zakład wejdzie - ja nie mówię czy warto czy nie bo na NBA się mało znam ale nie jest to wykluczone

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom