sixeros
Użytkownik
2-0Gibbs pierwszy set @2.74 i Gibbs mecz @2.15
2-0Gibbs pierwszy set @2.74 i Gibbs mecz @2.15
Barcelona - Espanyol
Handi 0:2 Wygra: Espanyol @3,30 STS
Dla lepszego oglądania, no i może kolejna sensacja w PK Hiszpanii ?
????????po raz kolejny gdy maja przewage na boisku odpuszcaja 2 polowe[TheNormalOne napisał:, post: 6594860, member: 144206]Paragway u20 W over 3.5 bramki @1.58 jak wystartuje 2 polowa powinno wzrosnac
Idzie dobrze,jak kto zagrał ????Universo-Sorocabana
Ponizej 159,5pkt.
Dužo nie inwestuje, bo przy tym wyniku wszystko możliwe, drużyny te linie 160pkt przekraczają raz na ruski rok dlatego zagram.
Logiczne, po co mają cisnąć,jak mecz już wygrany[TheNormalOne napisał:, post: 6594872, member: 144206]????????po raz kolejny gdy maja przewage na boisku odpuszcaja 2 polowe
O co chodzi z tym zakładem,ja nie rozumiem,nigdy u rusków nie grałem ?tomek dzisiaj w turcji 63 pkt w 4 kwarcie ???? ale fakt te drużyny typowo underowe więc będzie ok. sam pograłem. Wnioskując z waszych typować stawiacie na gości w dzisiejszych meczach nba. Nba się średnio interesuje ale na 1xbet ciekawy zakład. Home (Points) vs Away (Points) Włącznie z dogrywką 4 Matches i kurs 6.7 na gości warto spróbować?
Ja tez zamykalem jak dawali 151, ale nie kazdy ma taką możliwość.ja złapałem 161,5 ale i tak zamknąłem na szczęscie prawie na 0..
Czemu ? szanse,ze to wejdzie praktycznie zadne.Pewnie że goście rzucą więcej punktów łącznie
https://www.wyniki.com/mecz/Sf26Gcue/#szczegoly-meczuIdzie dobrze,jak kto zagrał ????
47 pkt do zdobycia w 4 kwarcie, to prawie niemożliwe .