>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
człowieku daj spkoj ta gra i wynik od ktorego zaczał niby grac lepiej czyli mozna powiedziec od stanu 2:6 1:3 i 15:40 (mozna powiedziec ze prawie 1:4 ) to nie jest przypadek przeciez to jawne podbijanie kursu.. na GOmbosa było w tym moemncie na wygranie seta ze 12-14 a na wygranie meczy ponad 20 kurs
Trzeba było korzystać. Skoro takie jawne to czemu go nie złapią? Woźniacka też z Fett podbijała kurs na siebie? też nagle zaczęła lepiej grać. Toż to same oszukaństwo w tym tenisie a Ty stawiasz swoje pieniądze. Jak żyć
E: Przeglądając to forum codziennie przewija się takie ustawianie meczów że głowa mała. W co drugim spotkaniu.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
jak dla mnie Brayany wygladaja lepiej
Dla mnie też wyglądali lepiej do stanu 5-4, mieli nawet BP a swoje 5 podań wygrali 4x do 0 i 1x do 15 ... zagrałem win 1 set i oczywiście zaczęły się błędy a teraz 5-1 w TB :;/:
żałośni są, na emeryture.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
To, że ktoś trzyma przez 6 gemów podanie prawie na sucho to nic nie znaczy. Wtedy w taju się gra na przeciwników ????

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
To mam nadzieje, że Ty wygrałeś ????
Nie, chciałem grać Cabali ale nie lubię jak kursy tak spadają wiec olałem i nie śledzę. Z tydzień temu pisałem, była analogiczne sytuacja, nie pamiętam kto grał. W każdym razie gość trzymał podanie praktycznie na sucho przez 6 gemów, miał 6-7 bp a taja wtopił z kretesem. I to jest jak dla mnie klasyka

husarz22 107,4K

husarz22

Forum VIP
✅ łatwo 16:1 a kurs zacny
Dla odważnych można grać wygraną Order bo teraz grają swoją mapę na trainie. A potem już mirage 50/50. Aktualnie jest @3.80 na STS ale ryzyko sporo większe
✅
W CS&#39;ie podobnie jak w siatkówce. Jeśli nie wygrywasz meczu 3:0,to przegrywasz 2:3. Kto zaryzykował - pije szampana ze mną :p
PS. skromnie ale jest????

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom