L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Newcastle Jets over 1.5 gola
@2.50
@2.50
ale kał ten meczBeksa lala - Rudy
Tie break w meczu @1.44
Mocno
E: ale sie ubral rudawy... jeszcze tylko sukienki brakuje!
łatwo 16:1 a kurs zacny
Nie ufaj rudemu ????Taki zajebisty kupon i kończy set dla Edmunda i oczywiście nie może ugrać i już nie ugra. Pierdole to
Lipa[TheNormalOne napisał:, post: 6594437, member: 144206]Over 4.5 w Australii @3.2
A ja już widziałem piłkę w siatce w tej ostatniej akcji :/ szkoda ale i tak niezła próba[TheNormalOne napisał:, post: 6594437, member: 144206]Over 4.5 w Australii @3.2
Lipa
Szkoda ze nie wpadla a tak caly plus z rana poszedl w........A ja już widziałem piłkę w siatce w tej ostatniej akcji :/ szkoda ale i tak niezła próba
Kręcą nie kręcą. Od stanu 2-6 -> 1-3 Gombos zaczął grać dużo lepiej.GOmbos niezły wałeczek z francuzem kręcą
To Hoang po @2.7 kurs ok a nowy set to nowy setKręcą nie kręcą. Od stanu 2-6 -> 1-3 Gombos zaczął grać dużo lepiej.
E: Wszędzie gdzie nagle ktoś zaczyna grać albo przestaje widzicie wałki.
człowieku daj spkoj ta gra i wynik od ktorego zaczał niby grac lepiej czyli mozna powiedziec od stanu 2:6 1:3 i 15:40 (mozna powiedziec ze prawie 1:4 ) to nie jest przypadek przeciez to jawne podbijanie kursu.. na GOmbosa było w tym moemncie na wygranie seta ze 12-14 a na wygranie meczy ponad 20 kursKręcą nie kręcą. Od stanu 2-6 -> 1-3 Gombos zaczął grać dużo lepiej.
E: Wszędzie gdzie nagle ktoś zaczyna grać albo przestaje widzicie wałki.