>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Napisał-&gt; Gliwiczanin
Na dzis około godziny 21 rozpocznie się spotkanie Zvereva z Seppim. Tutaj bukmacherzy stawiają na pewną wygraną z doświadczonym Seppim. Ja tutaj jestem przeciwny tym kursą i pobieram z checią. Zagram w tym meczu na ilosc gemowów i czuję ,że powinnien typ wejść spokojnie. Zachęcam do pogrania tego typu pozdrawiam.
Zverev - Seppi (Ilość gemów powyżej 21.5) kurs 1.74 fortuna
Panowie mocno wchodzimy w ten typ pozdrawiam trzymajcie się.
⛔ ⛔ ⛔ Czułem że Seppi powalczy w tym meczu spodziewałem się wyrównanego meczu a tutaj niespodzianka w dwóch setach o_O

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
na noc z NBA polecem ten trebel moim zdaniem dużo bardziej prawdopodobny niz jutrzejszy arsenal,atletico i to kto sobie cos dorzuci.
Boston + Washigton i Toronto ako w sts @3 polecam.⛔

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ciekawe czy w tym roku pójdą na wymianę ciosów jak ostatnimi laty i zrobią show czy zepną dupy i będą chociaż trochę starać się w defensywie. Team LeBron rozwalić powinien ekipę Stefana. Za dużo jest tam potencjału i co ważniejsze obwód też po stronie LeBrona o dziwo. Linia 346 chyba do grania, ale może na live poczekać ;-)

A 30,4K

atr

Użytkownik
A Radomka po niedawnej reaktywacji po wielu latach braku istnienia wiele meczów z rzędu nie była w stanie seta wygrać w lidze ????

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Na Ónibecie fruit spiny, kręcisz kołem ile dostaniesz free spinów a potem grasz, u mnie 20spinów 20zl ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom