i do tego glos komentatorow wyprzedza obraz o jakies 2 sekundy ... ???? Kroos stoi z pilka , a oni krzyczą , ze dobry strzalta jakość dźwięku na tvp1 ????
Fortuna miała dziś bodajże 2,5 ale możliwe, że wcześniej było więcejWie ktoś jaki był kurs na kartkę dla Neymar?
I po 1 w setach
... szybciej niż myślałem... następny różny PSG @ 3.10 kapke lżej
Alessandria ---Renate btts
@2.65
... a upadł jakby wyłapał piłką lekarską prosto w potylice minimum z 5 tego piętraJak za takie coś odgwizduje się karny to nic dziwnego, że później połowe meczu leżą na murawie, padaka.
nie jestem kibicem Realu ale nie wiem o co Ci chodzi, karny był ewidentny, zakład Ci pewnie nie wchodzi i płaczesz...Jak za takie coś odgwizduje się karny to nic dziwnego, że później połowe meczu leżą na murawie, padaka.
Płacze o zakład ???? Zwyzywałem tego sędziego konkretnie, a po piłkarzach to tylko Realu jade, taki ze mnie obiektywny kibic. A tak na poważnie to typ poczuł, że tamten się o niego otarł i rzucił na ziemie jak rażony prądem. Jak Ci się to podoba, że obecnie zawodnicy połowę spotkania leżą na murawie, bo ktoś ich dotknął to gratuluje ????nie jestem kibicem Realu ale nie wiem o co Ci chodzi, karny był ewidentny, zakład Ci pewnie nie wchodzi i płaczesz...