Nie powinno być poniżej 0.5?Melbourne City - FC Sydney
poniżej 1.5 goli w 1 połowie: 1.70
tak, oczywiście pomyłkaNie powinno być poniżej 0.5?
jest ????Melbourne - Sydney over 1,5 do HT @2,75
raczej mało prawdopodobneKtoś próbuje coś pograć w stronę w Kubota? ???? Rywal piekielnie trudny ale może sprawi niespodziankę.
gdzie to grają?Alexandra Perper vs Lisa Ponomar. Perper @1,40. Podobno Ponomar chora i wyjdzie tylko ,, dograć " mecz, wyczytałem na niemieckim forum. Może kurs nie za duży, ale widzę że dużo zakładów w to idzie, coś w tym pewnie jest. Za 100 można przyłożyć Mecz niedługo się zacznie jak osuszą kort. Ja spróbuję mocniej w singlu.
ITF na Majorce. No i spadło do 1,30 :/ Nie zdążyłem po 1,40. Pewnie zaraz będzie jeszcze niżej. Już się chyba nie opłaca. Mogłem grać rano jak był dużo lepszy kurs.gdzie to grają?
Maribor over 1.5 gola
@2.25
I wchodzi bardzo pewnie już na początku 4. kwarty
Melbourne - Sydney over 1,5 do HT @2,75
jak ten mecz bo na onibet tego nie widze? Żeby się wałkiem nie skończyło jak taki owczy pęd i kurs leci na łeb na szyjeAlexandra Perper vs Lisa Ponomar. Perper @1,40. Podobno Ponomar chora i wyjdzie tylko ,, dograć " mecz, wyczytałem na niemieckim forum. Może kurs nie za duży, ale widzę że dużo zakładów w to idzie, coś w tym pewnie jest. Za 100 można przyłożyć Mecz niedługo się zacznie jak osuszą kort. Ja spróbuję mocniej w singlu.
Kurs mocno nie leci. Spadł z 1,50 na 1,30. Niżej już pewnie nie pójdzie. Mogłem grać 1,50 to się zastanawiałem. Teraz mi się już nie opłaca. Pada na tej Majorce na dodatek drugi dzień. Sprawdzam pogodę to od 12 do 14 5% szans na deszcz, a one nie grają. Mecz jest dostępny na pewno na całorocznym i kilku mniejszych bukach, nie wiem czy jest na uni.jak ten mecz bo na onibet tego nie widze? Żeby się wałkiem nie skończyło jak taki owczy pęd i kurs leci na łeb na szyje
teżto rozkminiam i nie wiemDinamo w siatkę handluje czy podbija kurs ?
Capitals under 6.5 @ 2.07