witek_1
Użytkownik
0-0Bilbao under 1,5 kurs 1,5
0-0Bilbao under 1,5 kurs 1,5
Z calym szacunkiem.Nie chodzi tutaj o reputy,i na to z gory nie licz.Zaobserwowalem tutaj juz pewne zachowania OBSERWATOROW.Malo podajacych typy,a duzo komentatorow.Zza ukrytej kurtyny to dziala ????Wczorajsze 5/5 trafne plus dzisiejsze Xamax i under Bilbao daje w sumie 7 kolejnych trafnych typów.
Kto tutaj miał taką serię ostatnio? Z całym szacunkiem... Liczę na Wasze reputy!!! Nie będzie? Mój zapał w typach dla Was pójdzie w dół ???? Dajcie mi bodziec!!!! ???? ps. Tyłek w awatarze ok? ????
Juve ponad 2.5 żółtych @2.03
Uni
Też to zauważyłem. Obserwatorow jest mnóstwo, ale tak to działa, lenistwo=brak swoich typów, jedyZ calym szacunkiem.Nie chodzi tutaj o reputy,i na to z gory nie licz.Zaobserwowalem tutaj juz pewne zachowania OBSERWATOROW.Malo podajacych typy,a duzo komentatorow.Zza ukrytej kurtyny to dziala ????
Pacos Fereira - Tondela over 2,5
@2,23
Z calym szacunkiem.Nie chodzi tutaj o reputy,i na to z gory nie licz.Zaobserwowalem tutaj juz pewne zachowania OBSERWATOROW.Malo podajacych typy,a duzo komentatorow.Zza ukrytej kurtyny to dziala ????
Pacos Fereira - Tondela over 2,5
@2,23
????Legia
Over 2.5
Legia Over 1.5
Legia i Over 1.5
Legia i Over 2.5
Marsylia
Over 2.5
Marsylia i Over 2.5
Bilbao
Over 2.5 w Walii
Juve
Lipsk
Over 2.5
Lipsk i Over 2.5
Dzisiaj mętlik w głowie, nie wiem co wybrać, najchetniej wszystko bym zagrał...
Jak masz taką potrzebę to smuteczek ale to nie moje zabawki : )Zebyś nie zarobił, proste.
Teraz się może pochwalić
Rozpędza się, na początku wyglądało jakby całkowicie miał wylane na ten mecz, ale teraz przeważa, Monteiro trochę gorąca głowa ????Jak myślicie Monfils odda 3 seta czy nie ma bata ?
Monteiro 2:0 @5.75 (zagrane przy BP) - zobaczymy jak zamkniemy dzisiaj dzień
Mam nadzieje, że poleci jeszcze dzisiajTen pizdziowaty Monfils tylko przebija i serwis, nic wiecej
oby, ale cos mi się wydaje że nieMam nadzieje, że poleci jeszcze dzisiaj
To był gem prawdy. Dobrze, że Monteiro to wykorzystał. Szkoda, że nie weszło 2:0 bo tak wyszedłem tylko na mały .oby, ale cos mi się wydaje że nie
w wymianach lepszy Montero, tylko czorny bazuje na serwisie jak Karlovic
Czorny farciarz
Jeeest booom, przełamanie, dokończ dzieła Montero ....!!! nie spusiacz tego gema
w 80minSanta C-America RN
Powyzej 9 roznych
2,40
Niska stawka.