Z calym szacunkiem.Nie chodzi tutaj o reputy,i na to z gory nie licz.Zaobserwowalem tutaj juz pewne zachowania OBSERWATOROW.Malo podajacych typy,a duzo komentatorow.Zza ukrytej kurtyny to dziala ????Wczorajsze 5/5 trafne plus dzisiejsze Xamax i under Bilbao daje w sumie 7 kolejnych trafnych typów.
Kto tutaj miał taką serię ostatnio? Z całym szacunkiem... Liczę na Wasze reputy!!! Nie będzie? Mój zapał w typach dla Was pójdzie w dół ???? Dajcie mi bodziec!!!! ???? ps. Tyłek w awatarze ok? ????
Też to zauważyłem. Obserwatorow jest mnóstwo, ale tak to działa, lenistwo=brak swoich typów, jedyZ calym szacunkiem.Nie chodzi tutaj o reputy,i na to z gory nie licz.Zaobserwowalem tutaj juz pewne zachowania OBSERWATOROW.Malo podajacych typy,a duzo komentatorow.Zza ukrytej kurtyny to dziala ????
Pacos Fereira - Tondela over 2,5
@2,23
Z calym szacunkiem.Nie chodzi tutaj o reputy,i na to z gory nie licz.Zaobserwowalem tutaj juz pewne zachowania OBSERWATOROW.Malo podajacych typy,a duzo komentatorow.Zza ukrytej kurtyny to dziala ????
Pacos Fereira - Tondela over 2,5
@2,23
????Legia
Over 2.5
Legia Over 1.5
Legia i Over 1.5
Legia i Over 2.5
Marsylia
Over 2.5
Marsylia i Over 2.5
Bilbao
Over 2.5 w Walii
Juve
Lipsk
Over 2.5
Lipsk i Over 2.5
Dzisiaj mętlik w głowie, nie wiem co wybrać, najchetniej wszystko bym zagrał...
Jak masz taką potrzebę to smuteczek ale to nie moje zabawki : )Zebyś nie zarobił, proste.
Teraz się może pochwalić![]()
Rozpędza się, na początku wyglądało jakby całkowicie miał wylane na ten mecz, ale teraz przeważa, Monteiro trochę gorąca głowa ????Jak myślicie Monfils odda 3 seta czy nie ma bata ?
Monteiro 2:0 @5.75 (zagrane przy BP) - zobaczymy jak zamkniemy dzisiaj dzień
Mam nadzieje, że poleci jeszcze dzisiajTen pizdziowaty Monfils tylko przebija i serwis, nic wiecej
oby, ale cos mi się wydaje że nieMam nadzieje, że poleci jeszcze dzisiaj
To był gem prawdy. Dobrze, że Monteiro to wykorzystał. Szkoda, że nie weszło 2:0 bo tak wyszedłem tylko na małyoby, ale cos mi się wydaje że nie
w wymianach lepszy Montero, tylko czorny bazuje na serwisie jak Karlovic
Czorny farciarz
Jeeest booom, przełamanie, dokończ dzieła Montero ....!!! nie spusiacz tego gema
Santa C-America RN
Powyzej 9 roznych
2,40
Niska stawka.