Verno dla mnie , dobrze, że tak późno zobaczyłem ten typ i już było tylko handi -2,5 po mniejszym kursie. W ostatniej sekundzie bramę na 3:0.
Verno dla mnie , dobrze, że tak późno zobaczyłem ten typ i już było tylko handi -2,5 po mniejszym kursie. W ostatniej sekundzie bramę na 3:0.
byl faworytem wg bukow bo w drugim wygral 6:1 zawsze tak jest jak ktos gladko wygrywa setaA ja jeszcze zauwazylem ciekawa recz w tenisie jak.jest taki mecz na styku ze graja wyrownani tenisisci i jest 1:1 w setach i buki wystawiaja przed 3 setem kursy na live i np na pinbecie faworytem nie wiadomo dlaczego az takim byl.Istomin bylo na niego 1.6 na troickiego 2.4 zanim zaczeli grac 3 set. To zazwyczaj tak.jest ze w wiekszosci przypadkow wygrywa ten na ktorego byl wyzszy kurs.
No to chociaż jakoś skorzystałeś ????Verno dla mnie , dobrze, że tak późno zobaczyłem ten typ i już było tylko handi -2,5 po mniejszym kursie. W ostatniej sekundzie bramę na 3:0.
Coś strzykło w plecach.Jakim cudem Brown wczoraj skreczował przy 7:6 5:2 na swoją korzyść?
słabiutko ????Piter @5
to nie ulega watpliwosci ze jest mizerny, sam pogralem 2:0 tsonge ale uswiadomilem sobie jak wielki blad zrobilem. Patrzac na 1 seta tsonga moze przy kilku pilkach w tb zagral na 100%.szkoda pieniędzy, Mahut jest cieniutki
to WTA z 3:1 na 3:7 ???? w tb
typ prawidłowy, teraz dopiero drukują jak kurs poszedł znacznie do góry na gości,Korba że znów dałem się nabrać na te ujowe typy rumuńska piłka ręczna gospodynie grają mecz niedługo w LM i niby miały odpuścić. Tak samo jak ostatnio Vive które przyjechało do Lubina i ich powiozło że chyba do psychologa muszą chodzić szczypiorniści Zagłębia. Tak samo teraz gospodynie Craiova jadą handi -8 goli dramat
Nie bierze bo mannarino ma zjebana psycheI co zrobia drugi raz Bagieta z Mannim tak samo jak Troicki z Istomonem podpucha na Bagiete i potem Mannarino.bierze