_black_horse_
Użytkownik
Troicki ladny walek ,juz w pierwszym secie widac bylo ze z tej maki chleba nie bedzie
A już myślałem, że doszło do transakcji w czasie tie breaku i odpuszcza Troicki, ale chyba pojawiły się jakieś problemy. 6:7 DW 3 set wszedł po 9,5. Nie podawałem, bo DW to loteria i w tie breaku kontra na Istomina po 5,25.Ten tenis to jest jeden wielki wał ku wa co.drugi mecz ustawiony ze scenariuszem.jak z filmu
fajnie naprawde ciesze sie Twoim szczesciem . Niestety ja sie dalem nabrac na to ze Troicki oddaje mecz uzbekowi i wpadlem w ustawiona celowo pulapke zastawiaona przez bukow i.tych dwoch pseudotenisistowA już myślałem, że doszło do transakcji w czasie tie breaku i odpuszcza Troicki, ale chyba pojawiły się jakieś problemy. 6:7 DW 3 set wszedł po 9,5. Nie podawałem, bo DW to loteria i w tie breaku kontra na Istomina po 5,25.
To sie cieszcie ze robia walki.Mozna zarobic.Zebym chociaz troche sie znal na przebijaniu pilki zwanej tenisem to bym sie przeniosl z kopanej na przebijana pilke.Tylko szukac walkow. ????Ten tenis to jest jeden wielki wał ku wa co.drugi mecz ustawiony ze scenariuszem.jak z filmu
Jeb y Troicki jak.ja go nienawidze
Tak to wlasnie takie proste tylko na przeztrzeni.kilku lat walki bardzo wyewulowaly robia walek walka w walku tak jak w meczu troickiego z istominem kazdy myslal ze Troicki oddaje mecz a tu chuya . Pare lat temu czegos takiego nie bylo jak.ktos oddawal.to.ewidentnie teraz to.przeszlo taka ewolucje.wlasnie wymuszona.tym ze ludzie graja live sledza to i.sie.nauczyli stawiac kiedy cos.sie dzieje podejrxanego ale buki sa cwane i jak szachowy mistrz wiedza co pomysla i zrobia gracze i.ustawiaja tak.mecze zebybich wydoicTo sie cieszcie ze robia walki.Mozna zarobic.Zebym chociaz troche sie znal na przebijaniu pilki zwanej tenisem to bym sie przeniosl z kopanej na przebijana pilke.Tylko szukac walkow. ????
Jak swiat swiatem ustawiali,ustawiaja i beda ustawiac.Sport to biznes i czysta komercja.Nasza rola polega by byc tym lepszym o przyslowiowy blysk szprychy,a ze nie zawsze to wychodzi to niestety.Zostaja gorzkie zale i frustracjaTak to wlasnie takie proste tylko na przeztrzeni.kilku lat walki bardzo wyewulowaly robia walek walka w walku tak jak w meczu troickiego z istominem kazdy myslal ze Troicki oddaje mecz a tu chuya . Pare lat temu czegos takiego nie bylo jak.ktos oddawal.to.ewidentnie teraz to.przeszlo taka ewolucje.wlasnie wymuszona.tym ze ludzie graja live sledza to i.sie.nauczyli stawiac kiedy cos.sie dzieje podejrxanego ale buki sa cwane i jak szachowy mistrz wiedza co pomysla i zrobia gracze i.ustawiaja tak.mecze zebybich wydoic