U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Jaka walka nie moge normalnie emocje na 102 ???? ????
over 2,5 @ 1.80
Motagua-Real España
Motaguna 3 gol @ 2.75
Nie w tym rokuto fajnie z elive myślałem z eprzed meczem to gratulacje
TEYLOR-ŁYSY DOBRY FINAŁ
i ładnie kto zagrałwalimy przeciwko łysemu marnie gra z tego co widze kurs 3 na tamtego
No masz racje blisko było ale jakos niemogł skończyć tego i się wszystko odwróciłoNie w tym roku
hha nie wierzeover 2,5 ht mexyk @ 4.0
3:0America -Toluca over 0.5 ht
@ 2.63 fortuna
Tak jak mówię jestem tu nieobiektywny, bo kibicuję Crossowi od paru miesięcy, odkąd się zainteresowałem dartsami i akurat zaczał się pojawiać coraz częściej na turniejach Fajny zestaw finalistów, bo wygrana Taylora będzie świetnym ukoronowaniem jego kariery, ale jak ktoś pisał w temacie mistrzostw już wiele razy w sporcie zdarzały się materiały na piękne historie, które jednak nie ziściły się. Cross z kolei może napisać piękną historię, jaki postęp można zrobić w tak krótkim czasie. Podobał mi się jego wywiad pomeczowy, gdzie babeczka go pytała, jak się czuje jako nowy nr 6 w rankingu, a on na to, że jeśli nie jest nr 1, to dla niego miejsce w rankingu nie ma znaczenia - trzeba mierzyć wysoko i wierzyć w siebie. Może być długi mecz, czekam na kursy, jakie wystawią bukmacherzy i ciekaw jestem linii na 180's Crossa, można będzie łapaća jak myślisz kto wygra Teylor??
No tak, tylko chyba nikt by nie zagrał tego za większą kwotę, gdy mistrz jakim jest MvG ma tyle rzutów meczowych Nie wiem, kiedy ostatni raz coś takiego mu się zdarzyło, żeby aż tyle pomyłek zaliczyć w kluczowych momentach.Takiego meczu to jeszcze nigdy nie widziałem! Szkoda że pograłem Crossa po 3,20. przez chwile był 30kurs jak Gerwen 6 meczowych zepsuł