>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Kto co na ma jakiś pomysł czy nie puszczać już tylko poczekać na nowy rok i po nowym roku zagrać ,bo mnie kusi angielski hokej są 2 meczyki do zagrania 1 mecz 1.70 2 1.20 na wyjazd ja myślałem ten 2 mecz zagrać 1 tercja 1,5 ,albo wygran ajest kurs 1.60 co myślicie 400 ponad by było do wyciagniecia
podpowiedzcie bo sie wacham czy zrobić kupona czy kase zabrać
po Nowym Roku pusc ???? zabierz kasę i sie zabaw ???? ja sobie zrobilem tydzien wolnego w obstawianiu do Nowego Roku , bo slabe mecze z pilki i tylko jakies za drobne czasem pogralem / od Nowego Roku zaczynamy gre Tomcio !! !!

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
To dobrze bo ma forme kwale wygrał ,zobaczymy jak w próbnej skoczy stoch miał najgorszy wiatr w plecy i slabo skoczył ,oby forma przyszła na olimpiade
Powodzenia umnie brak skoków narazie dadzą o 16 po próbnych
jeszce taki kuponik
pilzno ,cardvild i bańska ako 2.15 mozecie spróbować pograć te 3 hokeje
albo -1 bańska
kuponik ako 2.15 ✅

U 0

Gość
Dzięki Luki ale kusi mnie Angielski hokej pograć 1 tercje 1,5 i wygrana na wygraną płacą 1.60 a na 1,5 brak kursów w fortunie
Kurde a bedziesz miał coś po nowym roku ja siedze i tak w domku ,kupione napoje dla ojca a dlamnie woda i szampan a ojciec pije wódeczke a ja o 20 będe ogladał sylwestra w telewizji niemam gdzie isć jeszcze samemu to dziękuje ja nie pije to wole w domu siedzieć i pójsć spać jak mi się zechce ,albo będe ogladał u 20 mś
Luke zaglądasz do mego tematu ,to sam widzisz że jest słabo ,a teraz zaczeło lepiej wchodzić
zastanowie się na wygraną 1 tercje i jak nic nie wymyśle pogram Virtualną piłke do 14 jutro czynna ,to moz etroche uzbieram kasy na olimpiade zimową ,albo kobietki w hokeja pogram
Kurde gdyby nie czechy 1 tercja 1,5 bym miał prawie 500zł na czysto ze 100 a tak mam tylko niecałe 300 na canadzie zarobiłem 1 mecz pusciłem

U 0

Gość
walimy przeciwko łysemu marnie gra z tego co widze kurs 3 na tamtego

U 0

Gość
łysy się denerwóje strasznie niema co przegra moim zdaniem
Mistzrostwo gra croos kurde van gerven 1.20 i nie wejdzie ???? :p:eek::cool:

piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
Mistzrostwo gra croos kurde van gerven 1.20 i nie wejdzie ???? :p:eek::cool:
Już kij z tym 1,20 - na wygraną w turnieju był kurs 1,7, a na drugiego faworyta już bodajże 5, czy 6 ;) Cieszę się, że Crossowi dobrze idzie, bo najbardziej mu kibicuję spośród wszystkich zawodników - może dlatego, że tak jak ja zacząłem się niedawno interesować dartsami, tak i on pojawił się na salonach w tym roku ;)

U 0

Gość
No tak masz racje ja nie obstawiam darta tylko lubie ogladać jak skoki nie do puszczania ,ja tylko Hokej gram i piłki na gole ,od czasu kosza i ręczną ,ale przeważnie HOKEJA
Co zrobił salzburg z austri też nieźle a kurs ponad 2.30 a to moja ulubiona drużyna ,szwedzka lubi odwalać jak Dania i czeski
Ja nie moge doczekaćsię do 2 na mś u 20
i dawos Cap Canada-szwajcarja finał dawos cap
powinny być po równo kursy moim zdaniem ,albo lekko Canada Faworyt

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom