>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dziękuje ale już taki dałem za drobne
Będzie sie lepiej ogladać
Linette zrobiła niespodzianke to i aga da rade mam nadzieje
reszta ok twoim zdaniem to zrobie 2 kupon za tysiaka bo tyle mi zostało już dzisiaj zrobiłem tysiaka do przodu 50 tylko straciłem przez czeski hokej trudno.Futsale pięknie weszły
???? ???? :cool:

quattro 98

quattro

Użytkownik
Tomek80 co dzis z nba? Mysle co pewniejsze Waszyngton czy Pelikany. Hornets mnie nie przekonuja. Kemba i howard bez blysku. a atlanta ostatnio zaskakuje

U 0

Gość
Co tam gramy dzisiaj w nocy? Coś a`la Bencic może ????
Daj spokój zrypała mi ako 5.95 z fortuny za grubą kase cieniutko grała
miała 2-0 w 2 secie i nagle 2-4 i się wkurzyłem i poszłem spać a tylko ona nie weszła
Tsonga dał rade jak większosc pisała że nieda dzisiaj mam ako ponad 13 i pierdole to wszystko co będzie to będzie ,nie będe przeżywał jak w czoraj ,bo szkoda zdrowia ,mogłem wczoraj wykitować przez ciśnienie ,ale uspokoiłem się jakoś i usnełem po kilku godzinach i spałem do 13 prawie ,a jak wstałem mnie głowa nawalała strasznie ,ale teraz już jestem wyluzowany ,nawet gaadałem z kumplami z fortuny to grali przeciwko niemcom x2 w ręcznej i czechów którym im proponowałem i wygrali lekko
Oby dzisiaj nocka była udana???? ???? ✅

U 0

Gość
Na nocke można pograć
  1. Davis - Petkovic 2.33
  2. Lucic (28) - Sasnovich 2.35

Któraś wygra na bank ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Mi sie wydaje że dziś Muguruza leci, ostatnio miała jakiś uraz i kreczowała. W pierwszym meczu tez nie wyglądała najlepiej dlatego oprócz ako które podałem wcześniej granego grubiej, ostrożniej gram jeszcze Hsieh wygra @5,2 i +1,5 seta @2,59

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Na nocke można pograć
  1. Davis - Petkovic 2.33
  2. Lucic (28) - Sasnovich 2.35

Któraś wygra na bank ????
Tomcio , a Radwanska juz za 40 min startuje na Eurosporcie ? ???? trzeba przygotowac cos do jedzenia i mozna ogladac ???? ????
/////////////////////////////////////
a moj typ : Chung vs Medwiediev
Chung -2,5 handi setowe kurs 3,1 ????
Miedwiediew moze i jest zmeczony , ale takie kursy wystawili ?? Miedwiediew +2,5 kurs az 1,45 !! idealny do dubla itp. podejrzane wg. mnie to jest ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom