dopóki Dynamo się nie połapie z kim ma do czynienia ????Póki co Skra robi to samo z Dynamem co wczoraj Zenit z Jastrzębiem hehe.
Juz kapota?CS: GO
17:00
Mans not hot wygra z Enyoy
@1.70 LVBet
Witam, za chwilę meczyk z turnieju Farmskins Championship. Więcej o turnieju pod tym linkiem, zapraszam: https://forum.bukmacherskie.com/threads/cs-go-farmskins-championship.149966/#post-6589050
O 20:00 jeszcze Derby Polski w CS GO!!
Kapota? Nie rozumiem. Dopiero trwa pierwsza mapa a do zwycięstwa potrzeba dwóch wygranych mapJuz kapota?
Czy to Sie Moze jeszcze wygrac?
Ja tez nie rozumiem ???? Kursy zjechaly do 1.3 do 3.3 na Enyoy, nie mam podgladu. To pytam czy wszystko graKapota? Nie rozumiem. Dopiero trwa pierwsza mapa a do zwycięstwa potrzeba dwóch wygranych map
Mimo, że kurs przedmeczowy wzrósł o ponad złotówkę na Vojvodinę to i tak pograłem ich za 100 xD. Resovia mnie już tyle razy zawiodła, że więcej na nich nie postawię, a tutaj widzę value ???? .Czy kurs 6,0 na Vojvodinę u siebie, byłego uczestnika LM, który ma ciekawe nazwiska w składzie, do tego u siebie jest niepokonany w meczu z Resovią, która ma dar do przegrywania teoretycznie łatwych spotkań to nie za dużo?
Kursy nie są w złotówkachMimo, że kurs przedmeczowy wzrósł o ponad złotówkę na Vojvodinę to i tak pograłem ich za 100 xD. Resovia mnie już tyle razy zawiodła, że więcej na nich nie postawię, a tutaj widzę value ???? .