>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
D 570

duff999

Użytkownik
Spokojnie wyciagnie to na luzaku musze przypominać ubiegłoroczny comeback z Joao Sousą, który też lubił sobie przywałkować np DC z Egorem Gerasimovem. ;)
Tutaj po prostu gra do dupy, ale jeśli uda mu się wejść na wyzszy poziom i nieco zejdzie z tonu argentynczyk to powinien wrocic. Kim do cholery na hardzie jest Kicker. ????

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Spokojnie wyciagnie to na luzaku musze przypominać ubiegłoroczny comeback z Joao Sousą, który też lubił sobie przywałkować np DC z Egorem Gerasimovem. ;)
Tutaj po prostu gra do dupy, ale jeśli uda mu się wejść na wyzszy poziom i nieco zejdzie z tonu argentynczyk to powinien wrocic. Kim do cholery na hardzie jest Kicker. ????
Też tak myślałem, a dziś gra tak, że ograłby połowę ATP.

D 570

duff999

Użytkownik
Prawda szczegolnie na bh trzyma wszystko niesamowicie, ale jesli przegra tego seta to może troche spuscic z tonu. Nie wierze,ze bedzie tak łupać cały czas.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Ktos zle przetlumaczyl z mongolskiego na polski ????
Thompson chyba bedzie bezkonkurencyjny w kategori :
Na podbicie AKO - AO dzien #2 ????
A żebyś wiedział. ????
Żeby było ciekawiej - jakby ktoś nie napisał na forum, że gra Kickera i bym nie sprawdził jego bilansu na hardzie, to w życiu bym tego meczu nie tknął.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
jeszcze sporo meczy. Taki Tiafoe postawil sie rok temu Federerowi bodjaze takze kto wie. Na Del Potro 1.12 ????
Gasquet Monfilis i Johnson tez ciekawi:p
Cos czuje ze bedzie sporo wyzwisk jeszcze przez noc ????

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Ale sku****syny wała kręcą. Spoko, ale czemu kosztem moich nerwów?
Monfils myślę na spokojnie. Delpo też, z Federerem jednak można znaleźć jakiś rytm gry, a tutaj ciężko.

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
3set 12 gem Verdasco win @ 3.40 Unibet
... czy po raz trzeci mając swoje podanie na koniec odda seta swemu krajanowi / TAK
3set 12 gem Verdasco win @ 3.40 Unibet
... czy po raz trzeci mając swoje podanie na koniec odda seta swemu krajanowi / TAK
... Augut złamany w strzelbę he he ✅

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Bautista komediant. Wiedziałem że będzie wam u Hiszpanów ale się spodziewałem 5 setow a tak położył mi 3 kupony a reszta wchodzi jak w masło. Nawet albot seta wygrał

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom