>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Navi 1.62 (Niby grają średnio ale myśle że pod ścianą wygrają) Co myślicie?
Powinni, ale te mecze bo1 ZAWSZE warto typować last minute znając mapę, drużyny mają tendencję do dziwnego vetowania map i mecze kończą się na top2 mapie underdoga bardzo często (avangar 2x grało mirage dla przykłdu, ich top1 mapa)
edit: to nie jest pod ścianą, przegrani zostaną rozstawieni wg bilansu ich przeciwników w turnieju, drużyny 2 i 3 po rozstawieniu zagrają ze sobą bo1, zwycięzca zagra z drużyną rozstawioną z 1 o ostatnie miejsce zwolnione przez 100Thieves

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Powinni, ale te mecze bo1 ZAWSZE warto typować last minute znając mapę, drużyny mają tendencję do dziwnego vetowania map i mecze kończą się na top2 mapie underdoga bardzo często (avangar 2x grało mirage dla przykłdu, ich top1 mapa)
edit: to nie jest pod ścianą, przegrani zostaną rozstawieni wg bilansu ich przeciwników w turnieju, drużyny 2 i 3 po rozstawieniu zagrają ze sobą bo1, zwycięzca zagra z drużyną rozstawioną z 1 o ostatnie miejsce zwolnione przez 100Thieves
No tak zapomniałem o tym wolnym miejscu. Zawsze tam jakaś furtka w razie czego jest.
Na Miragu myszom idzie całkiem spoko tutaj. Pograne -3.5 po @1.76

caveman 1,8K

caveman

Użytkownik
sorry za off, wiem że to śmieszne, ale założyłem przed chwilką konto w unibecie puściłem kupon i nie mam pojęcia gdzie mogę go znaleźć, ktoś pomoże? a i jeszzce czy jest opcja cashout w Unibet
Wpierw klikasz na bukmachera potem na kwotę i masz po chwili &quot; Moje zakłady&quot;
Co do cashout to masz go w dziale zakłady bądź jak wejdziesz w zakład...
Pisz na priv jak by co.

Otrzymane punkty reputacji: +3
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ciekawe co pokaże wawrinka i kto będzie dziś głównym powodem do płaczu forumowiczów. Powodzenia i wysokich wygranych wszystkim

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Bautista w swoim stylu, wygrywa turniej przed AO by pozniej dostac lanie 3-0 w I rundzie. Gosc nigdy za wiele w ATP nie osiagnie. Leje go dziadek verdasco jedna reka

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
ja nie grałem Vardasco tenis podany jest wyżej 213 str albo później niemam pojęcia ,poszukam i odznacze po meczach ???? ????
Pozdrawiam gorąco

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom