2,7K kris_nh Użytkownik Styczeń 13, 2018 #3441 Jest szansa na dokończenie tego Hobart...? Kliknij aby rozwinąć... właśnie? bo się wnerwie to zamknę zakład
Jest szansa na dokończenie tego Hobart...? Kliknij aby rozwinąć... właśnie? bo się wnerwie to zamknę zakład
R 1,6K ranver Użytkownik Styczeń 13, 2018 #3443 ale zal co ten De Minaur robi ... dawaj po trofeum chłopaku, nie odwalaj. ładnie go Rusek porobil, cuda na kiju.
ale zal co ten De Minaur robi ... dawaj po trofeum chłopaku, nie odwalaj. ładnie go Rusek porobil, cuda na kiju.
2,6K mrbrightside Użytkownik Styczeń 13, 2018 #3444 Ale Minaur dal pupeczki teraz na podpuche wygral 6:1 pierwszego seta
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Styczeń 13, 2018 #3445 Przed AO chłopaki dają z siebie 100%. Ruski lepsza kondycja i powinien to dowieść ???? Victory DNB do HT @3,45 Kliknij aby rozwinąć... zwrot 1:1
Przed AO chłopaki dają z siebie 100%. Ruski lepsza kondycja i powinien to dowieść ???? Victory DNB do HT @3,45 Kliknij aby rozwinąć... zwrot 1:1
K 0 kropson1988 Gość Styczeń 13, 2018 #3446 Ruski widzę , że jeszcze chce aby show trwało . No ciekawe co to będzie.
1,3K filipek1996 Użytkownik Styczeń 13, 2018 #3447 Ale Minaur dal pupeczki teraz na podpuche wygral 6:1 pierwszego seta Kliknij aby rozwinąć... Czysty mecz. Zobaczyłbyś dziś Tomic-Paul to byś z krzesla spadł.
Ale Minaur dal pupeczki teraz na podpuche wygral 6:1 pierwszego seta Kliknij aby rozwinąć... Czysty mecz. Zobaczyłbyś dziś Tomic-Paul to byś z krzesla spadł.
2,6K mrbrightside Użytkownik Styczeń 13, 2018 #3448 Czekajcie moze bedzie mega powrot z 4:0 i wygra de Minaur tak pod publicznosc Co.sie dzieje ze przestali grac Deminaur z ruskiem?
Czekajcie moze bedzie mega powrot z 4:0 i wygra de Minaur tak pod publicznosc Co.sie dzieje ze przestali grac Deminaur z ruskiem?
K 0 kropson1988 Gość Styczeń 13, 2018 #3449 Czekajcie moze bedzie mega powrot z 4:0 i wygra de Minaur tak pod publicznosc Co.sie dzieje ze przestali grac Deminaur z ruskiem? Kliknij aby rozwinąć... Już ruszają do boju ;].
Czekajcie moze bedzie mega powrot z 4:0 i wygra de Minaur tak pod publicznosc Co.sie dzieje ze przestali grac Deminaur z ruskiem? Kliknij aby rozwinąć... Już ruszają do boju ;].
2,6K mrbrightside Użytkownik Styczeń 13, 2018 #3450 Hahahahaha mowilem powrot pod publike jednak) Nir ma to jak waleczek w finale Cos ktos tam sie podniecal ze rusek go kondycyjnie wykonczy hahaa
Hahahahaha mowilem powrot pod publike jednak) Nir ma to jak waleczek w finale Cos ktos tam sie podniecal ze rusek go kondycyjnie wykonczy hahaa
P 75 piter152 Użytkownik Styczeń 13, 2018 #3451 Miedwiedwiew nie ma glowy zeby to wygrac elegancko sie obsral Edit: Ale de minaur jeszcze chyba nie jest gotowy na tytul
Miedwiedwiew nie ma glowy zeby to wygrac elegancko sie obsral Edit: Ale de minaur jeszcze chyba nie jest gotowy na tytul
2,6K mrbrightside Użytkownik Styczeń 13, 2018 #3453 Ok teraz ruseknsie lamie i Deminaur bierze w tiebrejku 6.8 kurs De minaur Minuusss
R 1,6K ranver Użytkownik Styczeń 13, 2018 #3454 Co za patologia to nie mam pytan.... jeden lepszy od drugiego.
M 493 milo93 Użytkownik Styczeń 13, 2018 #3456 Boże jak będę musiał oglądać takich przebijakow jak młody przez lata to dam sobie spokój
98 quattro Użytkownik Styczeń 13, 2018 #3459 Na noc z NBA Indiana Pacers @2.20 To co wczoraj zagralo cavs to zenada. Licze na powtorke. Indiana napewno powalczy Kliknij aby rozwinąć... Panowie czy tylko ja mam ostatnio takiego pecha? Wszystko w ostatnich sekundach..
Na noc z NBA Indiana Pacers @2.20 To co wczoraj zagralo cavs to zenada. Licze na powtorke. Indiana napewno powalczy Kliknij aby rozwinąć... Panowie czy tylko ja mam ostatnio takiego pecha? Wszystko w ostatnich sekundach..
1,4K sixeros Użytkownik Styczeń 13, 2018 #3460 Elegansio kolejny raz Została Kuzmova i zamykamy kolejny fajny dzień. Do tego jeszcze Indiana wygrała z Cavs no i dubbelek z biathlonu też wszedł także jakby nie patrzeć to wszystko wchodzi ostatnio Kliknij aby rozwinąć... No i gładko zamknęła kuzmova. Od wczoraj 8/8
Elegansio kolejny raz Została Kuzmova i zamykamy kolejny fajny dzień. Do tego jeszcze Indiana wygrała z Cavs no i dubbelek z biathlonu też wszedł także jakby nie patrzeć to wszystko wchodzi ostatnio Kliknij aby rozwinąć... No i gładko zamknęła kuzmova. Od wczoraj 8/8