Heh,przed chwilą zobaczyłem,ze dziś cavs gra I nie wiem co mam myślec, bo grają katastrofe I ten kurs na Indiane, to promo.Na noc z NBA
Indiana Pacers @2.20
To co wczoraj zagralo cavs to zenada. Licze na powtorke. Indiana napewno powalczy
Lebron tyle upokorzeń chyba nie przyjmie i dzisiaj moim zdaniem win, ale osobiście odpuszczam.Heh,przed chwilą zobaczyłem,ze dziś cavs gra I nie wiem co mam myślec, bo grają katastrofe I ten kurs na Indiane, to promo.
Tylko ,zeby nie trafic na dzień w którym odpalą.....
Pacze co tu się będzie działo.
E:Wade I Thomas out, tylko czy to osłabienie...
Sam nic nie ugra tam nic nie finkcjonuje, moze jeszcze dziś nie odpalą, nie gra tez Wade I Thomas,aczkolwiek wczoraj w Toronto nie było Ibakii I Lowrego....Lebron tyle upokorzeń chyba nie przyjmie i dzisiaj moim zdaniem win, ale osobiście odpuszczam.
opóźnione ale jakość fajnamozna stream do Wizards-Orlando?
Akurat to ze za oceanem coś w zespole nie grało dnia poprzedniego to często wbrew logice na drugi dzień wygląda inaczej ale zobaczymy, życzę wygranej.Sam nic nie ugra tam nic nie finkcjonuje, moze jeszcze dziś nie odpalą, nie gra tez Wade I Thomas,aczkolwiek wczoraj w Toronto nie było Ibakii I Lowrego....
Zgadzam się, ja dokladnid o tym wiem, tym bardziej w nba, gdzie gra sie wbrew logiceAkurat to ze za oceanem coś w zespole nie grało dnia poprzedniego to często wbrew logice na drugi dzień wygląda inaczej ale zobaczymy, życzę wygranej.
albo nie działa albo nie umiem włączyćopóźnione ale jakość fajna
path=%2Fr%2Fnbastreams%2Fcomments%2F7q0ho9%2F
1-1, zwrot...Fluminense DNB
@2.20 bet563
Amatorzy, tym „kryciem” A przejebali meczEnVyUs WIN
@2.37 bet563
Trener chciał pograć przez młodego to weszły turnovery i 4 kwarta bez podjazdu. SzkodaUtah Jazz @3..35