U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
ajajajFonfe chamie zluzuj odbyt ????
Dla rozrywki tie break dodatkowe punkty @4.33
ajajajFonfe chamie zluzuj odbyt ????
Dla rozrywki tie break dodatkowe punkty @4.33
Co za typ zamiast 400% to bierze 150. Zero przekonania do tego co gra.Zamykam, bo pan fonfe tak każe, największy nieudacznik forum...
150% zysku
niezła końcówkaDeajon Samsung 2,05
W 1 turnieju, do tego towarzyskim? To już chyba wolałbym pograć w stronę Hiszpana niż coś takiego. Anderson łeb jak sklep i czasami sam się przełamywał, a teraz może na kompletnej wyjebce podejść do meczuSiema.
Carreno-Anderson wynik po 6 gemach w I secie? 3:3 @2.05
Troche strach grać coś w stronę tego ogórka Carreno, ale po takim kursie warto spróbować.
Różnie może być, ale o serwis Andersona nie martwiłbym się zbytnio, a grać cokolwiek na Carreno.. No tak niezbyt, chyba, że jak piszesz - Kevin sam się złamie i na returnie będzie udawał Isnera, bo na moje to i return Andersona jest o wiele groźniejszy, a sam kurs na Carreno bardzo zaniżony.W 1 turnieju, do tego towarzyskim? To już chyba wolałbym pograć w stronę Hiszpana niż coś takiego. Anderson łeb jak sklep i czasami sam się przełamywał, a teraz może na kompletnej wyjebce podejść do meczu
a co mu takiego tłumaczyłeś może i ja skorzystam?Co za typ zamiast 400% to bierze 150. Zero przekonania do tego co gra.
Jedyny plus to taki że wreszcie zaczął grać w Korei tak jak mu wczoraj wytłumaczyłem.
Co ten ogór robi w top 100Siema.
Carreno-Anderson wynik po 6 gemach w I secie? 3:3 @2.05
Troche strach grać coś w stronę tego ogórka Carreno, ale po takim kursie warto spróbować.
Poszło za bardzo drobne, więc nie płaczęPrzy jeden 1:5 zastanawiałem się nad u 9,5, ale poczekałem i jest 1:7...
E: u10 za 1,93 ale za drobne, bo nic o tym meczu nie wiem
Lokomotiv - Zenit over 179,5 @1.83