Witam w klubie ????czy tylko ja jestem normalny i zamiast siedziec przy stole wole obstawiać ?
Chyba się zamienili składami, bo teraz w drugą stronę miazgunia się szykuje ????Stara Pazova @2.15
Siata Serbia
Kursy się odwróciły przed meczem, ale bez przesady... dalej grają przeciwko zespołowi, który jest na ostatni miejscu. W tym sezonie u siebie gładko wygrali 3:0, gdzie nawet nie oddali rywalom 50pkt... drugim składem grają czy jak? Jak dla mnie warto spróbować, bo taki kurs może być niezłą promocją. Nie szukałem informacji o brakach kadrowych, najwyżej wtopię, więc nie grać mocno tego gdyby ktoś skorzystał.
Brak paru zawodników w drużynie gości, dobrze, że się nie skusiłem xD.Chyba się zamienili składami, bo teraz w drugą stronę miazgunia się szykuje ????
A to nawet nie patrzę na LSa w takim wypadku, bo to nie ma sensu ????Brak paru zawodników w drużynie gości, dobrze, że się nie skusiłem xD.
Koniec, czarna seria trwa :/Ja spróbuję Shkupi przy 43:46 przy 2.04, bo mam czarną serię 3 spotkań xD.
To lepiej sprawdźA to nawet nie patrzę na LSa w takim wypadku, bo to nie ma sensu ????
Dzięki!To lepiej sprawdź
Zamykam, bo może być różnie, a 50% zysku już mi wystarczyStara Pazova @2.15
Siata Serbia