arces1992
Użytkownik
Jest gdzieś transmisja z tego?Oby to bielsko spadło tak niedo×××× dawno nie widziałem
Jest gdzieś transmisja z tego?Oby to bielsko spadło tak niedo×××× dawno nie widziałem
Ludzie grali na żaboli, ale powiedz lepiej wszystkim jak można grać na Lube, co cwaniaku ?Jak można grać Górnik. Klub ten robił wyniki ponad stan od początku sezonu. Dwie kolejki temu zaczął się ich zjazd do bazy (to już dużo mówiło o tym by ich nie grać) Na całe szczęście przerwa w rozgrywkach to trochę odpoczną bo gdyby nie to, to świecili by się na czerwono przez kilka najbliższych kolejek.
Normalnie lepiej Lube po 5 niż Zenit po 1.22Ludzie grali na żaboli, ale powiedz lepiej wszystkim jak można grać na Lube, co cwaniaku ?
2:2 do przerwy. Na unibet tego nie ma. A można postawić next goal albo win po kursie 11 i w razie szczęścia cashout. Na pewno warte grania w stronę gości.Lija Atletic ( Malta )
Kurs 25.
Czuję ustawkę tu dziś.
Lepiej wygrać po 1,22 niż wtopić po 5.To się nie zmieniaNormalnie lepiej Lube po 5 niż Zenit po 1.22
Trochę szczęścia i powinno być 2:0 dla Włochów a potem to już różnie mogłoby się potoczyć
Uwierz da się zarobić konkretny hajs. Ale jak są zdarzenia typu 10 piłkarzy Wisły nie jedzie do Szczecina, słynne 4-0 do przerwy i chyba 6-2 na koniec w tamtym sezonie. Granie przeciwko trenerowi itd.Zacznijmy od tego, kto normalny gra ekstraklase? to czysty hazard.
dziwny mecz ????Górnik win i BTS @3 w óni
Wrzucam w te korki over 1,5 w Porto i Malaga 1X jedziemy na tym samym wozku ????Podobają mi sie te rogi swansea
Dodatkowo over 2.5 w porto
Bezpieczniej malaga dnb