Nigdy nie sugeruje się statystykami.One nie grają.kursy byly ustalane przed meczem, a ci strzelili tylko 4 gole w 8 wyjazdach i seria porażek
No ja to od początku nie wiedziałem co ludzie w tym becie widzą...Sędziowie w Hiszpanii to kpina jakich mało ???? gra Malagi zresztą też ???? a taka masówka poszła na nich ????
Everton - Swansea BTTS
@2.20 bet563
A czym?Nigdy nie sugeruje się statystykami.One nie grają.
Obserwuję kursy i prawdopodobieństwo ich trafienia.Np.Na Everton w pre kursy były około 1.7 z haczykiem na gołą 1.Btts był tak jak postawiłem.Przypadkowa bramka strzelona przez gości w 90 min jest mozliwa.A żeby wygrać mecz trzeba atakować, i przypadki się zdarzają.Kontra, jakiś karny itp.Kazdy sposób jest dobry.Nie szukam ani poklasku,ani nie mam zamiaru się wymadrzac.Niech każdy wygrywa i będzie ok.Tego życzę wszystkim. ????A czym?
30-29Handball. Iceland - Olis deildin. Men.
20:30 FH Hafnarfjordur - Haukar 1 1.72
Najlepiej to oglądać jednak, wiadomo jakie składy itdObserwuję kursy i prawdopodobieństwo ich trafienia.Np.Na Everton w pre kursy były około 1.7 z haczykiem na gołą 1.Btts był tak jak postawiłem.Przypadkowa bramka strzelona przez gości w 90 min jest mozliwa.A żeby wygrać mecz trzeba atakować, i przypadki się zdarzają.Kontra, jakiś karny itp.Kazdy sposób jest dobry.Nie szukam ani poklasku,ani nie mam zamiaru się wymadrzac.Niech każdy wygrywa i będzie ok.Tego życzę wszystkim. ????
St.Pauli-Bochum over 3.5
@2.91
Tak trzymaj.Lepiej nie raz się nie znać na jakichś tam dyscyplinach ????heh, nie wytrzymam do lutego, to piłke jako laik potypuję
Haha Karny Rooney ???? 3:1Mieć strzelca bramki na kuponie a on oczywiście nie trafia karnego