Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Są klubowe mistrzostwa Afryki w koszu i buki szaleją. Nie wiedzą jakie kursy wystawiać na live.
Chciałem złapać 12 na angolską drużynę to zanim nacisnąłem wyślij to na 3 zmienili. Tak samo linia raz handi ponad 20 a raz 5 i tak przez całą kwartę
Są klubowe mistrzostwa Afryki w koszu i buki szaleją. Nie wiedzą jakie kursy wystawiać na live.
Chciałem złapać 12 na angolską drużynę to zanim nacisnąłem wyślij to na 3 zmienili. Tak samo linia raz handi ponad 20 a raz 5 i tak przez całą kwartę
Gimcheon DW 3:0 @4.25
Typ ryzykowny, ale prawdopodobny.
Dla tych co nie lubią bawić się w czarne/czerwone można pograć -1.5seta po @2.05. Wg mnie to powinno wejść spokojnie, chociaż to koreańska siata, to różnie może też być. Gracie na własną odpowiedzialność ????
Raczej błędy w przyjęciu zagrywki, dziwne plasowane ataki. Szkoda ale tego nie powinny już oddać, tym bardziej po tak pewnie wygranym drugim secie, stało się jednak inaczej.
Na koreańską mężczyzn można próbować:
Jumbos @2.30
1set/mecz Jumbos/Jumbos @2.80
Rekreacyjnie
Jumbos DW 3:0 @8.25
Na wyjazdach grają o wiele lepiej niż u siebie. W tym sezonie dwie porażki u siebie z KB Star, na wyjeździe może być w drugą stronę. Forma porównywalna z lekką przewagą Jumbos wg mnie.
No i zajebiście chociaż pierwszy raz spotykam się z czymś takim a bukmacherkę uprawiam od niemal 20 lat. Pewnie gdyby w grze były grube pieniądze to by to nie przeszło
Dla tych co nie lubią bawić się w czarne/czerwone można pograć -1.5seta po @2.05. Wg mnie to powinno wejść spokojnie, chociaż to koreańska siata, to różnie może też być. Gracie na własną odpowiedzialność ????
Ehhh to Jumbos zaczynają mecz ???? 3-0 i 2/2 mogę już praktycznie przekreślić ????
Z 5-0 do 8-5 to nie jest jeszcze tak źle, chyba że znów się seria przytrafi ???? jak to nie wejdzie to przerwa, bo zbankrutuje za chwilę ????