U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
akoNie darowalbym se...
Celtics -5,5 @1.90
Żegnam USA na jakis czas ????
Pobieram Gimcheon czysty win od arcesa i dokladam Korea Płd race to 5 corners = 2.42
akoNie darowalbym se...
Celtics -5,5 @1.90
Sledzisz ten mecz ? Jak to wygląda ?Korea Płn- Korea Pld over 1.5
@2.71
Już tylko 2 na nich jest.Są klubowe mistrzostwa Afryki w koszu i buki szaleją. Nie wiedzą jakie kursy wystawiać na live.
Chciałem złapać 12 na angolską drużynę to zanim nacisnąłem wyślij to na 3 zmienili. Tak samo linia raz handi ponad 20 a raz 5 i tak przez całą kwartę
Kryminał w tym 3 secie, z 18-16 na 19-21...Gimcheon DW 3:0 @4.25
Typ ryzykowny, ale prawdopodobny.
Dla tych co nie lubią bawić się w czarne/czerwone można pograć -1.5seta po @2.05. Wg mnie to powinno wejść spokojnie, chociaż to koreańska siata, to różnie może też być. Gracie na własną odpowiedzialność ????
Biala Megi w formie?Kryminał w tym 3 secie, z 18-16 na 19-21...
Raczej błędy w przyjęciu zagrywki, dziwne plasowane ataki. Szkoda ale tego nie powinny już oddać, tym bardziej po tak pewnie wygranym drugim secie, stało się jednak inaczej.Biala Megi w formie?
4 korkiako
Żegnam USA na jakis czas ????
Pobieram Gimcheon czysty win od arcesa i dokladam Korea Płd race to 5 corners = 2.42
Przepraszam, że dopiero dziś, ale wczoraj napisałem do STSu, ii zwycięstwooo! ????Handicapy obowiązują tylko w regulaminowym czasie gry. Tak jest u każdego buka i w każdej dyscyplinie sportu
No i zajebiście chociaż pierwszy raz spotykam się z czymś takim a bukmacherkę uprawiam od niemal 20 lat. Pewnie gdyby w grze były grube pieniądze to by to nie przeszłoPrzepraszam, że dopiero dziś, ale wczoraj napisałem do STSu, ii zwycięstwooo! ????
https://www.sts.pl/pl/user/?action=show-ticket-detail&id=313441799016260701&live=&ajaxCall=1&ticket_index=1&fullticket=1
To weszłoDla tych co nie lubią bawić się w czarne/czerwone można pograć -1.5seta po @2.05. Wg mnie to powinno wejść spokojnie, chociaż to koreańska siata, to różnie może też być. Gracie na własną odpowiedzialność ????
Jako, ze to siatka kobiet, a nie zaden sport.
2 set winner - Gimcheon
2.62