przyzwyczaj sie, skad ja to znam ostanio 17 rzucili w 4kw overove druzyny mecz na styku jaja w ch..jTo jest kurwa jakies nieporozumienie, w 1 kwarcie w Barcelonie 50 punktów, w drugiej potrzebowałem ledwo 34, a 30 nie rzucą, co za jebany żart
Red Star - Dunkerque over 2,5 @2,37 bet365
Dunki klapa w obronieDunki - Rosjanki under 55,5 @1.95
Ale 4 kwarta to bardziej na obronie się skupiają i czasami mało wpada, tutaj 2 kwarta, więc ofensywnie powinni gra jak w pierwszej, dawno czegoś takiego nie widziałem, a chciałem 1 kwarte dac to zmienilem nasię polowe, jak na złośćBarca kosz 2.12
przyzwyczaj sie, skad ja to znam ostanio 17 rzucili w 4kw overove druzyny mecz na styku jaja w ch..j
przewaga własnego terenu dała rade ;dJednak Olympiakos,ale koncertowo,zjebali w 4 kwarcie ????
Hmmm,dziwne jest to o czym piszesz,przeciesz w 80% przypadków jak pierwsza overova to druga under i tak na zmianę. Po pierwszek mocno overovej gra sie under do przerwy,przy underovej,gra sie over.Ale 4 kwarta to bardziej na obronie się skupiają i czasami mało wpada, tutaj 2 kwarta, więc ofensywnie powinni gra jak w pierwszej, dawno czegoś takiego nie widziałem, a chciałem 1 kwarte dac to zmienilem nasię polowe, jak na złość
Jednak Olympiakos,ale koncertowo,zjebali w 4 kwarcie ????
10m przed czasem ????????????Górnik Zabrze vs Lechia Gdansk
football / poland / ekstraklasa
Liczba rzutów rożnych, Powyżej (14.5)
1,88
lvbet