Gdzieś podawałeś tę perełkę z Grecji?Dziś ładna perełka z Grecji weszła i zarobiony po uszy jeszcze Praga da radę i zarobie tyle co baba w biedrze w rok ????
Ja nie mam pretensji, ale chwalenie się "wirtualnym zakładem" którego nie możesz udowodnić jest po prostu żałosne ???? Zawsze wygrywasz miliony ale nie podajesz na forum. Stara śpiewka, którą zna tu chyba każdy ????U bukmachera, nie podaje tutaj wszystkich typów. Aha jeszcze jedno, mając pretensje do mnie w sumie masz pretensje do całego funkcjonowania forum ponieważ osoby podające tutaj typy podają tylko tutaj pewną część a to zamazuje zawsze rzeczywistość.
Kursy u bukmachera już spadają w kierunku City. Wiadomo jak Man Utd grał kiedy Pogba był kontuzjowany. BUrę od Mourinho dostanie taką że będzie słychac w całym Manchesterze. Ultradefensywna taktyka na Man City będzie i mówię wam to już dzisiaj.co za debil nie zagra z City
porażka w 4secie na przewagi a mieli szansę na tb...Ceske Budejovice @3.25
Mam pograne w AKO z Barcą (też ręczna)co myslicie o Danii w reczna ?
Siądzie niemiłosiernie jak poprzednie typy. ????Gdzieś podawałeś tę perełkę z Grecji?
Dorzucam wspomniane LAC @2.55
Jak nie wejdzie to trudno, nie gram all inami ????Siądzie niemiłosiernie jak poprzednie typy. ????
Spoko ????Jak nie wejdzie to trudno, nie gram all inami ????