>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Real ten a z poprzednich 2 sezonów to niebo a ziemia, ale co się dziwić skoro PSG w sezon sobie kupiło takich zawodników, że są w gornie faworytów do win w LM a Real hahaha nic praktycznie trochę się rozsprzedało a półfinał w LM to będą oglądać ale w tv
Tylko że jak na wiosnę przyjdzie co do czego to PSG będzie oglądać plecy Realu w Lidze Mistrzów

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Szczerze? Gadasz tak jak wszyscy dziennikarze dupodaje za 2000zł co piepszą to co wszyscy a taka prawda, że jak takie Neymar z Cavanim będą w formie i ternr ich odpowiednio ustawi to z 3:0 w Paryżu się szykuje.
Dzisiaj w Strasbourgu ile się szykowało?

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Jozy ja mam kilka stronek z meczykami na live jak ktoś chce moge zapodać wszystkie jakie mam i zapiszecie sobie te linki
Pitsburg 1 1.73
Pitsburg -1 1.90
Pitsburg -1,5 2.09

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Na rano tym razem kobietki z Korei:
Gimcheon (-1.5seta) po @1.80
Wygrywają pewnie mecz za meczem ostatnio, własna hala może pomóc, a ostatnie spotkania kończyły się 3:2. Tym razem moim zdaniem skończy się maks 3:1, chociaż skłaniałbym się nawet ku 3:0. Tego jednak nie gram, bo trzeba pamiętać, że to dalej kobitki i to jeszcze w większości koreańskie. Jeżeli ktoś woli typ do dubelka, to wygrana Gimcheon po @1.45 też niezły kursik ????

Facetów tym razem odpuszczam, bo grają dwie najbardziej nieprzewidywalne ekipy. Jeżeli już coś bym musiał wybierać to Woori bym grał, ale tak jak piszę. To jest typowe 50/50, a kursy dobrze wystawione.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Tomcio , co porabiasz? ????
a nic patrzyłem hokeja co moge zagrać nanoc z ohl i wybrałem 1 meczyk na kilka opcji
i nHL wybrałem ,który się nieznam n anim ,ale zagrałem z podpowiedzią kolegi ,narazie klapa
Pozdrawiam gorąco ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom