>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Unics 80:79 Chimki, co za mecz, zobaczcie sobie ostatnie 2 akcje, nie uwierzycie xD. Współczuje tym, co postawili na gości ???? .

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Żal nie spróbować
Jilin Northeast Tigers @3.85
Kosz chiński
Przy stanie 32-16 dla Jilin Northeast Tigers
Na wieczór pobrałbym też już Radom po @2.59
Ktoś w dziale rzucił, że nie będzie Kaczmarka. Jeśli się sprawdzi to kursy polecą mocno w dół, bo na bank grają bez Tahta. Bez nich dwóch będzie 0:3 wg mnie. Nawet jeśli zagra Kaczmarek to jest jedyną opcją w ataku tak naprawdę, więc nie wiem czemu taki kurs na Radom. Przegrali ostatni mecz, ale to tylko przez to, że w zagrywce kompletnie nie istnieli.

ewaelo88 15

ewaelo88

Użytkownik
Żal nie spróbować
Jilin Northeast Tigers @3.85
Kosz chiński
Przy stanie 32-16 dla Jilin Northeast Tigers
Na wieczór pobrałbym też już Radom po @2.59
Ktoś w dziale rzucił, że nie będzie Kaczmarka. Jeśli się sprawdzi to kursy polecą mocno w dół, bo na bank grają bez Tahta. Bez nich dwóch będzie 0:3 wg mnie. Nawet jeśli zagra Kaczmarek to jest jedyną opcją w ataku tak naprawdę, więc nie wi em czemu taki kurs na Radom. Przegrali ostatni mecz, ale to tylko przez to, że w zagrywce kompletnie nie istnieli.
nie ma chinczykow na forbet i uni ???? ????

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
AC Milan rr over 2,5 1,95
Prowadzą ale 1:0 to nie wynik. Nie wiemy do końca jakim motywatorem jest Gattuso ăle na pewno padnie pare mocnych słów w szatni i podkręcą tempo w 2 połowie.

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
AC Milan rr over 2,5 1,95
Prowadzą ale 1:0 to nie wynik. Nie wiemy do końca jakim motywatorem jest Gattuso ăle na pewno padnie pare mocnych słów w szatni i podkręcą tempo w 2 połowie.
Może ta brămka ich obudzi. Bo jak Benevento zdobędzie pierwsze punkty w debiucie Gattuso...

maggioslc 2,1K

maggioslc

Użytkownik
over 2,5 rożne Milan 1.85 wydaje mi się że i tak będą cisnąć do końca skoro Gattuso mają teraz, jak to bywało na boisku lubił ciśnienie podnosić D:
@e
w momencie pisania zrobili drugiego rożnego :confused:

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Mają +15 przed Q4, więc spora przewaga, ale w sumie jak na ligę chińską to nic to nie jest ???? w Q3 6 pkt odrobili rywale, oby w Q4 nie zagrali jeszcze lepiej ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom