Grając o zapałki pewnie bym zostawił, ale jednak preferuję inną walutę ????Nie wiem czy wiesz ale cash out został stworzony przez bukmachera aby pobierać marże x2 ????
Tracisz na postawieniu i na zamknięciu. Brawo TY
Dzisiejszy mecz oglądałem urywkami. Pierwszy set zaczęli fatalnie ale ostatecznie go wyciągnęli. Drugi o mały włos przegrali prowadząc 18:11. W trzecim już poszło łatwo.Tylko że ostatnio na wyjazdach KAL słabo grywało, zresztą też nie ma co porównywać zeszłych sezonów. Głównie kierowałem się ostatnimi wynikami z dobrymi drużynami + bezpośrednim starciem w hali KAL, gdzie było 3-1.
Ładną ustawię Indusi zrobili w pierwszym secie.Kolejny dowód na to,że takich meczy się nie rusza...wałki,wałki,wałki.Bhambri @2,1
No niestety...Ładną ustawię Indusi zrobili w pierwszym secie.Kolejny dowód na to,że takich meczy się nie rusza...wałki,wałki,wałki.
Nagal 2:0 @9.0 Próbujemy, Bambo już wygrał jeden turniej. Czas dać szanse młodemu.
chlopaki znali wynik juz przed meczem. Dobra robota Ano7Nagal 2:0 @9.0 Próbujemy, Bambo już wygrał jeden turniej. Czas dać szanse młodemu.
minusManisaspor u 21 strzeli @ 2.51
sts
Dużo takich kursów wyłapuje. Szczególnie jak gra dwóch zawodników z jednego kraju u siebie. Można iść balować. ????chlopaki znali wynik juz przed meczem. Dobra robota Ano7
Francuz nawet seta nie ugryziePerełeczka z pięknym kursem!
https://forum.bukmacherskie.com/threads/puchar-davisa-2017.142333/page-2#post-6517705
Francuz to weźmie,nawet jakby 0-2 w setach przegrywał to i tak wyciągnie w pięciu.Mam nadzieję,że pięciu setów nie będzie trzeba.Francuz nawet seta nie ugryzie
Belg pewniejszy siebie i nie robi głupich błędówFrancuz to weźmie,nawet jakby 0-2 w setach przegrywał to i tak wyciągnie w pięciu.Mam nadzieję,że pięciu setów nie będzie trzeba.
Dokładnie + Pouille po prostu głowa gorąco jakby tam już meczowe bronił. Pokazał co robi w trudnych sytuacjach, 2x wyszedł z 0-30, trzeci raz się nie udało.Belg pewniejszy siebie i nie robi głupich błędów