Wpłacasz 50 zł grasz za 50 zł po kurs 2,0 i bez wzgledu czy wygrasz czy przegrasz 50 zl ląduje na koncie bonusowymPrzełoży ktoś na normalny język warunki tego bonusu w Sts-ie
Musisz wpłacić i zagrać za max. do 50 pln dzisiaj, to ci dadzą bonus w tej samej kwocie.Przełoży ktoś na normalny język warunki tego bonusu w Sts-ie
Żeby dostać trzeba zagrać dzisiaj a to co dosaniesz to normalnie 3x po 1,91 w ciągu 120 dni?Wpłacasz 50 zł grasz za 50 zł po kurs 2,0 i bez wzgledu czy wygrasz czy przegrasz 50 zl ląduje na koncie bonusowym
Tak. Jeszcze dodam że jak ktoś chce to nie musi jeden kupon 50zł ale np 2 po 25 zl tylko pamietać że kurs 2Żeby dostać trzeba zagrać dzisiaj a to co dosaniesz to normalnie 3x po 1,91 w ciągu 120 dni?
goście dzisiaj słabiutko ????Jets - WSW BTS do HT @4,6
Zamykam, bo przyjęcie gdzieś upadło. 80% zyskuKB Star @2.75
Nie masz na co hajsu wydawać? Przecież trafienie AKO 100-200 to już wyczyn, który się zdarza 2-3 razy przy regularnej grze w życiu, a co dopiero 1200 ????za ile mniej wiecej mozna zagrac kupon AKO z kursem 1200 w sts? ktos sie orientuje?
Nie daj się nabrać na takie bonusy. To tylko wyzyskiwanie kasy od graczy. Dzisiaj zagrasz ryzykowniej bo za darmo i pewnie przegrasz. Zwrócą Ci te 50 które i tak prędzej czy później przegrasz.Przełoży ktoś na normalny język warunki tego bonusu w Sts-ie
Ja wyższe trafiłem a w drugim wyższym zabrakło 1 zdarzenia.Nie masz na co hajsu wydawać? Przecież trafienie AKO 100-200 to już wyczyn, który się zdarza 2-3 razy przy regularnej grze w życiu, a co dopiero 1200 ????
Wiem ale dla zabawy chce poprobowac , bo przy wygranej mam pewnosc ze wypłacą chociazNie masz na co hajsu wydawać? Przecież trafienie AKO 100-200 to już wyczyn, który się zdarza 2-3 razy przy regularnej grze w życiu, a co dopiero 1200 ????
Nie sądzę, żeby ktoś to sprawdzał, ale limitu raczej jakiegoś wielkiego nie będzie na toWiem ale dla zabawy chce poprobowac , bo przy wygranej mam pewnosc ze wypłacą chociaz
Próbuj. Ja kiedyś jadąc pociągiem wysłałem długoterminowego wariata ponad 20 zdarzeń było. Jedno nie weszło, to ostatnie. Wtedy jeszcze w polskich bukach nie było opcji cashoutWiem ale dla zabawy chce poprobowac , bo przy wygranej mam pewnosc ze wypłacą chociaz
Jak nie sprawdzisz to się nie dowiesz ???? tylko że i tak wtedy pełnej wygranej nie dostaniesz, bo chyba limit jest pod 50k na jedną wygraną z tego co się orientujęmyslicie ze za 100zl da rade zagrac?